Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 січня 2018, 8:21

МВФ розкритикував пенсійну реформу в Україні

Міжнародний валютний фонд очікує коригування законопроекту про Антикорупційний суд під час його підготовки до другого читання та закону про пенсійну реформу.

Міжнародний валютний фонд очікує коригування законопроекту про Антикорупційний суд під час його підготовки до другого читання та закону про пенсійну реформу.
МВФ розкритикував пенсійну реформу в Україні/Фото: strana.ua

Про це повідомив прес-секретар Фонду Джеррі Райс під час традиційного брифінгу у Вашингтоні в четвер, передає «Інтерфакс-Україна».

«Лист, якого ми направили владі, виражає занепокоєння щодо невідповідності деяких положень законопроекту (про Антикорупційний суд — ЕП) зобов'язанням України у рамках програми EFF та рекомендаціям Венеціанської комісії. Ми сподіваємося, що влада візьме до уваги позицію МВФ і законопроект буде доопрацьовано між читаннями в парламенті», — сказав він.

При цьому Райс зазначив, що створення Антикорупційного суду є однією з ключових вимог програми співпраці між Україною та МВФ.

Окрім цього, додав він, Фонд розраховує на внесення деяких змін до пенсійної реформи.«Законодавство про пенсійну реформу містить низку важливих положень, які потрібні для модернізації пенсійної системи.

Водночас є певні вади, які нівелюють передбачуване (законодавством – Ред.) стимулювання громадян, що пропрацювали триваліший термін і зробили більші внески в пенсійну систему», — сказав Райс.

Коментарі - 3

+
+45
Andrey DNK
Andrey DNK
19 січня 2018, 9:31
#
Заголовок и содержание немного не соответствуют:)
+
+64
AleksandrBank
AleksandrBank
19 січня 2018, 9:59
#
«При этом Райс отметил, что создание Антикоррупционного суда является одним из ключевых требований программы сотрудничества между Украиной и МВФ.» — на это нужно делать главный упор, потому как проект Президент по этому суду — по сути подчинение этого суда его самому. Как по мне этот закон и создание новой структуры — наравне с создание НАБУ, которое стоит поперек горла у Власти.
«Вместе с тем, присутствуют определенные изъяны, которые нивелируют предполагаемое (законодательством – Ред.) стимулирование граждан, проработавших более длительный срок и сделавших большие взносы в пенсионную систему», — заявил Райс.» — у нас мастера делать разные поправки и изменения и при этом врать открыто партнеру.
МВФ давно понял, что Честный Бизнесмен Петя превратился в лживого и коррумпированого чиновника!
+
0
чувырло убогое
чувырло убогое
19 січня 2018, 19:53
#
Категорически не согласен. Петя назначен Консорциумом до мая 2014 года. Консорциум сдаёт всех — Клинтона, Садамма (которого вначале сами и назначили). Через время Консорциум сдаст Путина. Путин отработанный материал. И т.д.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися