Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 січня 2018, 9:01

Мета — робота мрії: реалізація досвідузарубіжних корпорацій в українській компанії Центр Біржових Технологій

Коли ми стаємо на шлях пошуку роботи, ми все частіше і частіше звертаємо увагу на пропозиції попрацювати за кордоном. В зарубіжних корпораціях нам пропонують кращі умови праці, і відповідно, більш високу заробітну плату. Єдиною перешкодою роботи вашої мрії може стати мовний бар'єр.

І, як відомо, не буває безвихідних ситуацій: отримати привілеї роботи в зарубіжних компаніях, відповідні умови та оплату праці можна і в межах нашої держави, співпрацюючи з компанією «Центр біржових технологій».

Дізнатися про роботу співробітників компанії за кордоном і в Україні, можна з цього відео

Приємна атмосфера — запорука мотивації

Одним з мотивуючих факторів для співробітників служить навколишнє оточення. Наприклад, співробітники Google мають можливість насолоджуватися приголомшливими видами Нью-Йорка.

Не менш мальовничим виглядає Дніпро з його широтою і міццю, описаний самим Т.Г.Шевченка, або Львівська кав'ярня з ароматним гарячим шоколадом, своїм шармом і колоритністю наповнить «Південна Пальміра».

Офіси Центру біржових Технологій розташовуються в самих мальовничих та історичних куточках найбільших міст України, обладнані за останнім словом техніки і відповідають заявленим Європейським нормам комфорту та стилю.

Цінність, повагу, баланс

Співробітники багатьох зарубіжних компаній відзначають наявність гарного соціального пакету: це і безкоштовне харчування і мед-страховка, а деякі компанії включають і послуги масажистів.

Розуміння важливості балансу роботи і особистого життя притаманне і компанії «Центр біржових технологій», керівництво поважає і цінує своїх співробітників, постійно наголошуючи і нагороджуючи їх заслуги і досягнення:

Необмежений заробіток

Напевно кожен мріє заробляти, наприклад, як віце-президент Google — маючи «скромні» 682 тисячі доларів на рік.

Можливості заробітку з Центром біржових технологій необмежені: крім основної заробітної плати, співробітникам сплачуються бонуси, премії і відсотки. Чесний і результативну працю дорівнює гідного винагороди!

Благодійність — показник надійності

У багатьох зарубіжних компаніях і корпораціях присутній практика добровільної участі в соціальних проектах допомоги людям або проектах по захисту навколишнього середовища та екології від забруднень.

Компанія «Центр біржових технологій» також не обійшла стороною це питання. Будучи партнером і активним учасником благодійного проекту «Допоможи», компанія «Центр

Біржових Технологій» вносить свою лепту допомоги по збору коштів на дороге лікування і допомогу незахищеним верствам населення, бере активну участь в акціях по захисту навколишнього середовища.

Спільна діяльність ЦБТ і проекту «Допоможи» на постійній основі спрямована на проведення благодійних вечорів та акцій, активним учасником яких може стати кожен бажаючий!

… Що може завадити стати співробітником ЦБТ?

З огляду на зростання сучасної тенденції в розвитку різних технологій, багато світових корпорації і компанії потребують висококваліфікованих професіоналів. Багатьом здобувачам посади притаманне завищення реальної оцінки своїх здібностей і якостей, що приводить до появи зарозумілості і підвищення власної значущості, що згубно позначається на результатах трудової діяльності. Кваліфікованому HR-менеджеру не важко виявити такого співробітника: несерйозність по відношенню до виконання обов'язків, систематичні запізнення, відмовки, відсутність пунктуальності — всі ці показники є симптомами прояву привілейованості. З практики, слід швидке розставання з такими співробітниками.

Однією з важливих складових політики компанії «Центр біржових технологій» є дотримання чіткого тайм-менеджменту співробітниками, адже, як відомо, час — гроші.

Дотримання пунктуальності — невід'ємна традиція успішної людини, націленого на результат. Результат у вигідному співробітництві та отриманні всіх привілеїв Центру біржових технологій!

Приєднуйтесь до команди ЦБТ, відправляючи свої резюме за адресою: office@cbt.center. Почніть свою успішну кар'єру в компанії вже сьогодні! Телефон безкоштовної гарячої лінії: 0 800 500 222

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися