Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 грудня 2017, 12:00

11 переваг онлайн кредитів перед банківськими

Чи обов'язково звертатися до банківських установ, коли вам терміново знадобилися гроші? Як вчинити, коли сума, що вам не вистачає невелика, а часу у вас мінімум? Прийти на допомогу в такому випадку може онлайн кредит. Але переваги кредиту через Інтернет не лише в тому, що він видається дуже швидко.

Переваг у такого типу кредитів дуже багато, і кілька з них досить несподівані. Ознайомимося з ними ближче.

1. Економія часу

Оформляючи кредит в Інтернеті, вам не доведеться витрачати час, відвідуючи банки і підшукуючи для себе кращу пропозицію, після чого ще стояти в черзі. На оформлення кредиту в Інтернеті доведеться витратити не більше 10 — 15 хвилин, тому що система функціонує автоматично.

2. Простота оформлення

Взяти онлайн кредит просто, щоб зробити це, не треба навіть виходити зі своєї квартири. Треба лише зайти на сайт мікрофінансової організації, ввести свої дані в анкету, і через вже кілька хвилин потрібна сума — на вашій банківській картці. Простий інтерфейс сайтів кредитних організацій дозволить легко розібратися з процедурою оформлення навіть користувачам-початківцям комп'ютером.

3. Мобільність і цілодобова робота

Не треба пристосовуватися під час роботи кредитної організації. Онлайн кредити можна оформляти перебуваючи в будь-якій точці світу і в будь-який час доби — навіть тоді, коли вам знадобилися гроші серед ночі, на вихідних або в свято. Треба мати лише доступ до Інтернет. З огляду на розвиток сучасних технологій в наш час, це вже не проблема і Інтернет в режимі онлайн зараз є в кожному гаджеті. Так само можна контролювати стан кредиту у себе в кабінеті. В жодному з банків вам не зможуть запропонувати такі комфортні умови.

4. Високий відсоток схвалення

Відомо, що банки дуже часто відмовляють у видачі кредиту, так як в банках дуже високі вимоги до кредитної історії, документів та забезпечення позичальника. Наприклад, в мікрокредитній компанії Глобал Кредит ймовірність отримання кредиту набагато вища, тому що вимоги до потенційних клієнтів набагато лояльніші:

• Розглядаються позичальники з поганою кредитною історією

• Не потрібна застава і поручителі

• Не потрібно документально підтверджувати свої доходи.

5. Прості і прозорі умови

Користуючись кредитним калькулятором, який завжди є на сайті, можна відразу подивитись, скільки буде нараховано відсотків та загальну суму до повернення. У клієнта є можливість самому внести коригування в мікрокредит, змінивши суму позики або термін, за який потрібно буде його погасити.

6. Невелика сума без проблем

Банківським установам вигідно видавати населенню тільки великі суми кредитів. Тому, якщо ви терміново потребуєте невелику суму, онлайн кредит — оптимальний варіант. Завдяки мікрокредитним організаціям, можна позичити навіть 50 або 100 грн.

7. Будь-які цілі використання

Компанії, які видають онлайн кредити, ніколи не запитають про мету отримання грошей. Отриманий кредит ви можете використовувати на свій розсуд. Головне — це своєчасне погашення позикових коштів.

8. Мінімальний набір документів

Оформляючи онлайн кредит через Інтернет, не обов'язково збирати цілі папки документів і підтверджувати свої доходи. Потрібно мати лише паспорт громадянина України та код.

9. Зручне погашення

Закрити свою заборгованість по онлайн кредиту так само легко, як і його оформити. Більшість серйозних компаній запропонують максимум зручних варіантів:

• За допомогою карти через Інтернет

• За допомогою системи Приват24

• Готівкою в своїх відділеннях

• Готівкою в терміналах популярних платіжних мереж і банків

• Готівкою через касу будь-якого банку на розрахунковий рахунок компанії.

10. Оптимальне рішення при неофіційному працевлаштуванні

Щоб розраховувати на отримання кредиту в банку, необхідно документально підтвердити свої доходи, причому бажано отримувати всю зарплату «по-білому». Для мікрокредитних компаній не грає ролі, чи отримуєте ви все офіційно і чи офіційно ви працевлаштовані. Сміливо можете подавати заявку і не турбуватись про цей фактор.

11. Надшвидке повторне кредитування

У разі повторного звернення до мікрокредитної компанії, у якій ви раніше брали онлайн кредит, швидкість видачі грошей істотно зросте. Як правило, повторні кредити видаються протягом 5-ти хвилин без додаткових перевірок. Однак, ряд компаній пішли ще далі і впровадили систему автоматичної видачі кредиту протягом 1-ої хвилини. Такий сервіс пропонує компанія Глобал Кредит. Постійні клієнти цієї компанії мають можливість відправити запит на отримання кредиту за допомогою SMS і протягом 60 секунд отримати кредит на карту цілодобово в автоматичному режимі. Детальніше ознайомитися з послугою можна на сторінці SMS-кредитування.

Як бачите, «плюсів» у кредитування через Інтернет дуже багато. Такий тип кредитування відмінно виручає при незапланованих витратах. Вибираючи компанію, в якій ви хочете позичити гроші, потрібно завжди пам'ятати головне правило — майте справу лише з перевіреними компаніями, які мають хорошу репутацію та відгуки на незалежних ресурсах.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися