Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 грудня 2017, 15:44

ДФС у 2017 році розглянула близько 300 млн електронних документів

Близько 300 млн електронних документів надіслано платниками податків до податкових органів ДФС з початку 2017 року. Це складає 94% від загальної кількості документів, які надходять до фіскальної служби. Понад 86 млн. надісланих документів – це сервісні запити від платників. Про це повідомила прес-служба ДФС.

Близько 300 млн електронних документів надіслано платниками податків до податкових органів ДФС з початку 2017 року.
Фото: kyiv.sfs.gov.ua

Як повідомляється, протягом року органами ДФС надано близько 5 млн адміністративних послуг. Значною популярністю користується і call-центр ДФС, кожним працівником якого щоденно опрацьовується понад 100 звернень від платників, які стосуються подання звітності в електронному вигляді, реєстрації податкових та акцизних накладних та роботи електронних сервісів.

Загалом впровадження нових електронних сервісів для платників є одним із пріоритетних завдань фіскальної служби. Так, найпопулярніший сервіс – Електронний кабінет платника – на сьогодні забезпечує 95% послуг для більшості категорій платників податків. Майже 100% активних платників використовують кабінет та отримують сервіси та послуги фіскальної служби он-лайну його приватній частині в електронному вигляді.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися