Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 грудня 2017, 12:51

Таскомбанк здійснює виплати вкладникам неплатоспроможних банків

До уваги клієнтів-вкладників Банку«Таврика», Реал банк, Банк «Форум», Старокиївський банк, Експобанк, Актабанк, Легбанк, Банк «Камбіо», Національні інвестиції.

Таскомбанк з 26 грудня 2017 року по 7 лютого 2018 р. здійснюватиме виплати вкладникам визнаних неплатоспроможними Банк«Таврика», Реал банк, Банк «Форум», Старокиївський банк, Експобанк, Актабанк, Легбанк, Банк «Камбіо», Національні інвестиції через автоматизовану систему виплат Фонду гарантування вкладів.

Для отримання коштів вкладники вище зазначених банків можуть звертатися з паспортом та ідентифікаційним номером у будь-яке зручне для них відділення Таскомбанку.

Для максимальної зручності та економії власного часу клієнти — вкладники банків мають можливість призначити зустріч у зручний час у відділенні банку, звернувшись в Контактний центр Таскомбанку за телефоном: 044 393 25 90 (за тарифами оператора зв'язку).

Таскомбанк входить у число перших банків, які здійснюють виплати вкладів клієнтам неплатоспроможних банків через Автоматизовану систему виплат. Ця система виплат створена, щоб спростити і розширити мережу пунктів отримання гарантованої суми вкладникам неплатоспроможних банків. Завдяки новій системі вкладник для одержання своїх коштів може самостійно вибирати відділення не одного банку, в який Фонд направив Реєстр вкладників, а серед усіх банків-агентів, підключених до системи.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися