Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 грудня 2017, 1:00

Рейтинг забудовників передмістя Києва

Рейтинг забудовників передмістя Києва від «Мінфіну» — це результати роботи учасників ринку житлової нерухомості в прилеглих до столиці населених пунктах, які з початку 2017-го ввели в експлуатацію хоча б один житловий об'єкт. Підстава для включення в рейтинг — наявність у забудовника сертифіката або декларації Державної архітектурно-будівельної інспекції України про відповідність збудованого об'єкта проектній документації.

Рейтинг забудовників передмістя Києва від «Мінфіну» — це результати роботи учасників ринку житлової нерухомості в прилеглих до столиці населених пунктах, які з початку 2017-го ввели в експлуатацію хоча б один житловий об'єкт.
Фото компанії "Синергія"

Забудовник потрапив до рейтингу, якщо здав таким чином в експлуатацію хоча б один будинок в поточному році. Головним показником для розподілу місць є кількість житлових будинків, введених забудовником в експлуатацію за звітний період.

Якщо два і більше забудовника ввели в експлуатацію однакову кількість будинків, то пріоритет віддається компанії, в активі якої більша загальна кількість зданих квартир. Якщо у забудовника є проблеми з документами, то біля його назви зображений трикутник зі знаком оклику.

Стовпець «Локація» показує той населений пункт, в якому у забудовника найбільше об'єктів, які увійшли до рейтингу. При складанні рейтингу не враховувалися ті житлові комплекси, які забудовники реалізовують в самому Києві або віддалених районах Київської області.

З методологією рейтингу можна ознайомитися ТУТ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися