Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 грудня 2017, 16:17

Акції «Плати Запасочкою» та «Запропонуй Запасочку другу» — результати відмінні

Клієнти оцінили переваги платіжної карти Mastercard від банку «Глобус».

У банку «Глобус» завершилися акції «Плати Запасочкою» та «Запропонуй Запасочку другу», які тривали протягом 5-ти місяців. Вони відбулися за підтримки міжнародної платіжної системи Mastercard.

Переможці отримали призи, а банк «Глобус» може пишатися результатами. Так, за час проведення акцій кількість активних карток Mastercard «Запасочка» від банку «Глобус» зросла одразу на 75%, а обсяг безготівкових розрахунків — на 67%!

«Ми задоволені результатами акцій, — заявила начальник управління платіжних систем та карткових продуктів Департаменту роздрібного бізнесу банку «Глобус» Іванна Погуляйко. – та дякуємо нашому партнеру – компанії Mastercard — за підтримку наших ініціатив. Картковий бізнес є одним з пріоритетів для розвитку банку. Ми бачимо, що рухаємося у правильному напрямку. Впевнена, що в майбутньому ми запропонуємо нашим клієнтам ще цікавіші й привабливіші умови користування платіжними картками Mastercard. Відтепер усім зрозуміло, що платити карткою не тільки зручно, а ще й вигідно! Оскільки за безготівкові розрахунку банк дарує подарунки!»

“Надійне партнерство міжнародної платіжної системи Mastercard з командою банку «Глобус» показало, як можна швидко і якісно досягати ефективного результату, — підкреслила Світлана Когут, старший аналітик і проект-менеджер Mastercard в Україні, Молдові, Грузії та Середній Азії.

Про всі переваги користування платіжною картою «Запасочка» від банку «Глобус» ви можете дізнатися тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися