Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 грудня 2017, 14:14

Банк «Глобус» допомагає дітям з інтернату

Акція Благодійного Фонду «Фонд Добрі справи» зібрала понад 30 тисяч гривень!

Завдяки небайдужим людям у дітей з інвалідністю столичного Святошинського будинку-інтернату будуть особливі новорічні свята!

26 грудня команда Фонду везе хлопцям аніматорську програму за участю Діда Мороза та Снігуроньки, а також солодкий подарунок кожному! Також ведуться роботи з облаштування реабілітаційної кімнати з арт-терапії, для цього закуплені розвиваючі світлові пісочниці з аксесуарами та буде проведено навчальний майстер-клас з арт-терапії для дітей та педагогів.

Долучайтеся до доброї справи!

01 березня 2017 року банк «Глобус» став учасником акції Благодійного Фонду «Фонд Добрі справи» з допомоги вихованцям Святошинського будинку-інтернату в Києві. На 01 грудня на потреби дітей зібрано більше 30 тисяч гривень!

Щиро дякуємо всім благодійникам!

Кошти вдалося зібрати за допомогою ваших доброчинних внесків — через каси банку «Глобус», благодійні скрині, розміщені у відділеннях банку «Глобус» та «Вернум Банку».

Спершу планувалося, що зібрані гроші підуть на снігоприбирач, який так потрібен хлопцям на великій території у засніжену снігову пору. Але придбати машину пообіцяла міська влада, тому вирішено влаштувати дітям справжнє новорічне свято!

За період проведення акції «На Добрі справи» з 01 березня 2017 по 01 грудня 2017 на потреби дітей з інвалідністю витрачено понад 50 тис. грн.

Крім того, вирішено продовжити саму благодійну акцію до 01 березня і розширити географію допомоги, адже до благодійного фонду «Фонд Добрі справи» звертаються дитячі соціальні заклади з усієї України.

У дитячих будинках-інтернатах перебуває найбільш вразлива категорія населення України – діти з фізичними, психічними, розумовими вадами розвитку, які, як правило, залишилися без батьківської турботи та піклування, і тому найбільше потребують нашої з вами уваги.

Ми можемо допомогти дітям разом.

Окрім кас банку «Глобус» та скриньок у банках «Глобус» і «Вернум», у вас є можливість самостійно переказати кошти дітям-сиротам за такими реквізитами:

Повна назва: Благодійна організація «Благодійний фонд «Фонд Добрі справи»

Скорочена назва: БФ «Фонд Добрі справи» Код ЄДРПОУ: 38833194

Поточний рахунок: № 26000199644 в АБ «Укргазбанк», код банку (МФО) 320478 або

Поточний рахунок: № 2600000109979 в КБ «Глобус», код банку (МФО) 380526

Призначення платежу: «Добровільна благодійна пожертва за програмою «Банк добрих справ».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися