Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 грудня 2017, 10:33

Valucrypt («Вальюкрипт»): відгуки про проривний продукт в Центрі Біржових Технологій

Зараз вже усім відомо про існування біткоїна. Багатьом у нашій країні вдалося сколотити капітал на зростанні цих нових онлайн-грошей. Так що таке біткоїн? Це платіжна система, яка використовує нову одиницю грошей.

Біткоїн створив у 2008 році Сатоші Накомото, і за свої перші 5 років існування ціна на біткоїн зросла до $1000 за одиницю. Сьогодні він коштує понад $15000. Погодьтеся, не кожен може дозволити собі придбати таку дорогу валюту. Саме тому ліцензований брокер Teletrade запропонував клієнтам продукт «Вальюкрипт», відгуки про який надихаючі. Даний продукт дозволяє торгувати контрактом на біткоїн за посередництва брокерського плеча 1:10, користуючись популярними інструментами торгівлі на фінансових ринках.

Valucrypt дає можливість заробляти на криптовалюті як на підвищенні ціни, так і на зниженні, що неможливо зробити на криптобіржах. Більш того, брокерське плече 1:10 дозволяє купити біткоїн за ціною в 10 разів нижчою за ринкову та заробити в 10 разів більше прибутку.

Вальюкрипт. Отзывы о Вальюкрипт и сервисе Teletrade

«Вальюкрипт»: відгуки та порівняння можливостей майнінгу і брокерського плеча

На даний момент у світі кожен день з'являється близько 3600 нових біткоїнів. Такі монети з'являються в результаті їх видобутку, або як його ще називають, майнінгу. Розраховано, що в 2040 році збуде видобуто останній біткоїн, і їх максимальна кількість складе 21 млн. На даний момент вже видобуто понад 12 млн. Однак тим, хто займається майнінгом, з кожним роком стає складніше, оскільки алгоритм видобутку зменшує кількість нових знайдених монет удвічі. Час і ресурси на створення нового біткоїна ростуть. Тому безпечніше купувати біткоїни на корекціях і заробляти з ліцензованою компанією.

Вальюкрипт: отзывы о Вальюкрипт и его преимуществах

Переваги «Вальюкрипт». Центр біржових технологій допоможе розібратися

Відмінність Valucrypt від стандартної схеми покупки на нелегальних криптобіржах в тому, що отримувати прибуток в новому проекті компанії «Телетрейд» можна і на падінні ціни. Більш того, за вартість біткоїна можна придбати цілих 10 і заробити, відповідно, в десятикратному розмірі. Біткоїни у «Вальюкрипті» ніхто не вкраде, і навіть якщо криптовалюту заборонять, клієнти брокера нічого не втратять. Переваги продукту від компанії Центр біржових технологій:

  • торги ведуться в програмі MT4, і торгувати можна зі свого смартфона;
  • відсутність прихованих комісій;
  • моментальне виконання угод;
  • купувати і продавати біткоїни можна на будь-які суми в доларах або євро;
  • можна виводити гроші на картку MasterCard або Visa;
  • торгівля ведеться через ліцензовану компанію-брокера;
  • є гарантований фонд страхування вкладів;
  • можна прийти за консультацією в офіс ЦБТ.

Відгуки про «Вальюкрипт». Чи є переваги перед сумнівними криптобіржами?

Все більше шахраїв крадуть біткоїни на криптобіржах. У серпні 2016 року в Гонконзі було вкрадено біткоїни на суму 65 млн доларів. Це спричинило за собою реакцію на ринку: криптовалюта просіла на 60 %. Розуміючи, що безпеку потрібно розвивати, біткоїнами почнуть торгувати офіційно. Уже в грудні ф'ючерс на біткоїн буде торгуватися на Чиказьких товарній та опціонних біржах. Скоро ця естафета перейде і в інші великі біржі світу. А це означає, що нелегальні криптобіржі опиняться поза конкуренцією і припинять своє існування.

Вальюкрипт Телетрейд. Вальюкрипт Центр Биржевых Технологий

Як заробити з «Вальюкрипт»? Центр Біржових Технологій дасть покрокову інструкцію

Біткоїн був першим серед криптовалют. Його капіталізація – більше $200 млрд, і він входить в десятку найпопулярніших валют. У 2017 році біткоїн показав найвищий відсоток прибутковості: + 1500 %. «Телетрейд» розуміє перспективи цієї нової платіжної системи. У зв'язку з цим ним був розроблений продукт «Вальюкрипт», який допомагає звичайним людям заробляти на криптовалюті. Не пропустіть свій шанс – підключайтеся до «Вальюкрипт»! «Телетрейд» допоможе вам заробити на найперспективнішій валюті світу.

Джерело: Мінфін