Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2017, 17:40

Як узяти кредит онлайн в Україні

Якщо ви потрапили у скрутне фінансове становище і вирішили взяти кредит на картку онлайн, вам варто знати, як користуватися такими позиками, щоб вони приносили тільки вигоду. Компанія Moneyveo постійно нагадує своїм клієнтам про те, наскільки важливо володіти платіжною дисципліною і повертати гроші вчасно. Як банк, так і небанківська фінансова організація (МФО), яка надає позики, зацікавлена в тому, щоб вони поверталися вчасно.

Де можна взяти кредит онлайн на картку?

Онлайн кредитування розвивається в Україні дуже швидко. Щорічно в юанеті з'являються нові сервіси, які надають експрес-позики у віддаленому режимі. Зараз у нас працює близько 8 сайтів, через які додаткові кошти можна отримати:

  • не виходячи з дому,
  • витративши мінімум часу і зусиль,
  • надавши з документів тільки паспорт та ІПН.

Увесь процес обслуговування клієнтів – від заповнення заявки до отримання коштів – у таких сервісах переміщений в Інтернет і не вимагає додаткових контактів між кредитором і позичальником. Тому, коли людині терміново знадобилися гроші, вона може зайти на такий сайт і швидко взяти кредит онлайн. Україна, як і весь світ, визнала цю можливість найзручнішим і найпростішим способом отримання мікропозик.

Чому мікропозики дорожчі від інших видів кредитів?

Якщо ви вирішили звернутися по кредит у небанківську мікрофінансову компанію, що надає позики «до зарплати», вам треба розуміти особливості цього продукту. Мікропозики відрізняються від інших типів кредитів:

  1. Вони призначені для вирішення екстрених завдань, а не для великих покупок.
  2. Такі позики надаються на короткі строки.
  3. В експрес-кредитуванні від позичальника не вимагається залишати заставу, залучати поручителів і надавати багато документів, що підтверджують платоспроможність.

Ризики неповернення коштів у сегменті «гроші до зарплати» значно вищі, ніж в інших видах кредитування. Ще вищі вони, якщо йдеться про те, щоб узяти онлайн кредит. Мікрофінансові компанії змушені закладати ці ризики у процентні ставки, що робить їхні позики дорожчими.

Микрофинансовые компании вынуждены закладывать эти риски в процентные ставки, что делает их займы более дорогими.

Платіжна дисципліна – головна вимога в мікрокредитуванні

Для клієнтів мікрофінансових компаній, які користуються експрес-кредитами, питання дотримання платіжної дисципліни дуже важливе. Якщо вам терміново потрібна невелика сума, у вас немає часу і можливості кудись іти або їхати, щоб оформити позику, то краще і зручніше для вас буде узяти кредит онлайн. В Україні знайти сервіс, який надає таку послугу, нескладно. Витративши лише декілька хвилин свого часу, ви отримаєте гроші на карту і зможете негайно використати їх за призначенням.

Проте мікрокредит може бути вигідним для клієнта тільки в тому випадку, коли його погашають вчасно або навіть завчасно. Зазвичай МФО не стягують штрафів за дострокову оплату. Якщо ви повернете гроші раніше, позика коштуватиме вам дешевше.

Але прострочення погано позначається на кредитній історії позичальника. До того ж це коштує йому занадто дорого, оскільки на прострочену позику нараховуються підвищені проценти за користування грошима.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися