Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2017, 12:35

Економіка єврозони прискорюється за рахунок зростання виробництва

Економічний імпульс в зоні євро несподівано прискорився до максимальних темпів майже за сім років, оскільки виробництво досягло рекордного зростання у кінці 2017 року, повідомляє експерт компанії Weltrade.

Композитний індекс ділової активності в єврозоні виріс до 58 в грудні з 57.5 в листопаді, повідомили в IHS Markit. Економісти, опитані Bloomberg, прогнозували зниження до 57.2. Індекс в Німеччині, найбільшій економіці регіону, підскочив до максимуму з 2011 року.

У доповіді говориться, що зростання економіки єврозони збережеться і досягне кращого річного показника за десятиліття.

«Економіка єврозони отримала додатковий імпульс у міру наближення кінця року, — сказав Кріс Уільямсон, головний економіст по бізнесу в IHS Markit. — Попри те, що ціновий тиск в грудні трохи знизився, стійке зростання попиту і посилення ринку праці натякають на зростання основного інфляційного тиску в 2018 році».

За даними лондонської компанії, економічне зростання в єврозоні, мабуть, прискориться до 0.8% в четвертому кварталі. Випуск продукції покращав в двох найбільших економіках регіону — Німеччині і Франції.

Виробництво продовжує підживлювати економічний підйом, оскільки нові замовлення підскочили до максимального рівня з квітня 2000 року.

Хостинг VPS дозволяє створити копію торгової платформи на видаленому сервері. Торгові операції усіх ваших роботів виконуватимуться на цій віртуальній платформі 24 години в добу.

За матеріалами Weltrade

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися