Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2017, 18:02

Надходження ЄСВ перевищили минулорічний показник на 43,8 млрд грн — ДФС

Державною фіскальною службою з початку 2017 року забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на рівні 160,9 млрд грн.

Державною фіскальною службою з початку 2017 року забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на рівні 160,9 млрд грн.
Фото: dengi-info.com

Про це повідомив в.о. голови ДФС Мирослав Продан.

За його словами, цьогорічний показник перевищує минулорічну суму сплати єдиного внеску за аналогічний період на 43,8 млрд гривень.

«Станом на 1 грудня індикативний показник, визначений Міністерством фінансів, виконано у повному обсязі. З урахуванням надходжень грудня додаткові очікувані надходження єдиного внеску за 2017 рік складуть близько 20 млрд гривень», – заявив Продан.

Читайте також: З січня 2018 року максимальна база нарахування ЄСВ зміниться

Він також зазначив, що органами ДФС проводиться цілеспрямована робота зі збору коштів, необхідних для забезпечення своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальних допомог.

«ДФС вживає всіх необхідних заходів для виконання покладених завдань із забезпечення реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску з метою зростання надходжень єдиного внеску і зменшення дефіциту бюджету Пенсійного фонду України», – підкреслив Продан.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
11 грудня 2017, 20:08
#
Запланированный дефицит бюджета ПФ на 2017 год 141 млрд грн.
Дополнительные затраты ПФ на выплату повышенных пенсий 5 млрд в месяц.

Так что эти дополнительные 20 млрд поступлений разве что перекроют дополнительные расходы и немного уменьшат огромнейший дефицит, но кардинально ничего не изменят.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися