Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2017, 12:58

ДФС: Митні платежі поповнили держскарбницю на 31,3 млрд грн

Насьогодні митниці ДФС демонструють рекордні показники із забезпечення платежів до бюджету. Про це повідомив в.о. голови ДФС Мирослав Продан.

Насьогодні митниці ДФС демонструють рекордні показники із забезпечення платежів до бюджету.
Фото: sfs.gov.ua

Як повідомляється, за результатами листопада митні відрахування перевищили 31,3 млрд грн. Це на 3 млрд грн, або на 10,9% перевищує доведені індикативи. Фактичні надходження порівняно з листопадом 2016 року зросли на 41,1% або на 9 млрд 134 млн грн.

За словами Мирослава Продана, середньоденні надходження у листопаді поточного року склали 1 млрд 425 млн грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року вони збільшились на 41%, або на 415 млн грн.

«Сьогодні ми працюємо над забезпеченням наших митниць в пунктах пропуску самими сучасними технічними засобами контролю з метою ефективної боротьби з контрабандою та виведення української економіки з тіні. Це надасть можливість забезпечити дохідну частину державного бюджету і в наступному році», – наголосив чиновник.

Також, очільник фіскалів підкреслив, що встановлення технічних засобів контролю, зокрема, скануючих систем, вагових комплексів, систем GPS-замків, фото- і відеокамер, які забезпечені програмним продуктом щодо зчитування номерних знаків – це заходи, які вже почала та у подальшому буде реалізовувати ДФС з метою боротьби з митними правопорушеннями та контрабандою.

Загалом, з початку року митницями ДФС фактично перераховано до бюджету 284 млрд 971 млн грн митних платежів. Понад індикатив забезпечено 30 млрд 151 млн грн. Фактичні надходження порівняно з січнем-листопадом 2016 року зросли на 35,1%, або на 73 млрд 982 млн грн.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
5 грудня 2017, 13:51
#
Гляди через пару лет научимся контролировать таможню — и кредиты не потребуются, главное чтоб чиновники на местах еще не разворовывали
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися