Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 листопада 2017, 12:29

Кредитний пластик: не тільки зручно, але й економно

Які карткові продукти користуються найбільшим попитом та на які програми лояльності можуть розраховувати власники кредитних карток ТАСКОМБАНКУ, розповів Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Олексій Беров.

Останні роки доля безготівкових платежів в Україні безперервно збільшується. Так, за перші три квартали 2017 року кількість розрахункових операцій з використанням платіжних карток збільшилась майже на 30% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Слідуючи тенденціям ринку й приділяючи особливу увагу інноваційним технологіям, ми обновили лінійку кредитних карток ТАСКОМБАНКу, найуспішнішою з яких стала «Велика п’ятірка». Інтерес клієнтів до цього продукту ми відчули практично одразу й це не дивно, адже умови по картці стали одними з найпривабливіших. Нині вона входить до ТОП-3 рейтингу кращих кредитних карток на ринку за версією журналу «Личный счет».

Загалом «Велика п’ятірка» — це не просто кредитна картка, а зручний платіжний інструмент на кожен день, який дає можливість клієнтам більш ефективно управляти своїми коштами. Зекономити на покупках до 2% можна за допомогою кешбеку, який нараховується за кожну покупку як у магазинах, так і в Інтернеті. Користуватися кредитними коштами за карткою можна всього лише за 3,3% в місяць, а пільговий період складає 55 днів і розповсюджується як для розрахунків у POS-терміналах, мережі Internet, так і на зняття готівки. Крім цього, ми надали клієнтам можливість отримувати додатковий дохід у вигляді підвищеного проценту в розмірі 7% на залишок власних коштів на картці більше 100 гривень. А нові картки дають не тільки підвищений захист доступу до грошових коштів, але й можливість зручної й швидкої оплати за допомогою безконтактних технологій.

Щоб порадувати наших клієнтів приємними бонусами ми створюємо спеціальні програми. Саме зараз проходить спільна акція ТАСКОМБАНКу з Mastercard —«Повертайка». В рамках цієї програми розраховуючись кредитною карткою «Велика п’ятірка» чи будь-якою іншою карткою Mastercard емітованою ТАСКОМБАНКом кожен клієнт отримує можливість виграти гроші! Призовий фонд складає 100 призів по 500 гривень щомісячно, а в грудні на 10 переможців акції чекають супер-призи — 5000 гривень.

АТ «ТАСКОМБАНК» — універсальний комерційний банк. Нині демонструє кращі по банківській системі темпи розвитку за всіма ключовими показниками. Входить до ТОП-20 банків за розміром активів і продовжує укріплювати свої позиції. Входить до трійки найнадійніших банків за версією видання «Личный счет» та в п’ятірку банків з найвищим рівнем надійності депозитів, за версією РА «Стандарт рейтинг». Ліцензія НБУ №84 від 24.10.2011 р.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися