Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2017, 12:19

Шість питань про акцію по депозитах в найнадійніших банках на «Мінфіні»

На «Мінфіні» проходить акція з призовим фондом в 20 тисяч гривень для тих, хто вирішив розмістити депозит в банку з числа 20 найбільш надійних. Відповідаємо на типові запитання наших читачів про умови розіграшу.

Як виник проект «Розіграш від ТОП Банків»?

Це унікальний проект, який був створений у зв'язку з численними зверненнями читачів щодо надійності того чи іншого банку для зберігання своїх заощаджень.

Навіщо це мені?

Ми розробили для вас інструмент для прийняття рішень щодо вибору надійного банку, який до того ж передбачає фінансову вигоду в разі виграшу в акції.

Що я можу виграти?

Призовий фонд становить двадцять тисяч гривень, який буде розподілений між шістьма переможцями. Перший приз становить десять тисяч гривень; другий — п'ять подарунків по дві тисячі гривень.

Чи можу я брати участь в Акції «Бонус до депозиту» і «Розіграш від ТОП Банків» одночасно?

Ви можете брати участь одночасно в двох акціях від «Мінфіну», але при дотриманні всіх умов і правил, розміщених на офіційних сторінках. При цьому, по одному депозиту — одночасна участь в двох акціях неможлива.

Які депозити беруть участь в акції?

В акції беруть участь всі строкові вклади від трьох місяців і від п'яти тисяч гривень в банках, які ми вибрали з двадцятки рейтингу Нацбанку.

Чи можу я розмістити кілька депозитів у різних банках для участі в розіграші?

Для участі в Акції «Розіграш від ТОП Банків» можна розміщувати необмежену кількість депозитів в різних банках, які беруть участь в акції. При цьому ваш шанс на виграш збільшується, тому що в розіграші беруть участь всі розміщені депозити. Але стати переможцем акції та отримати грошовий приз ви можете тільки один раз.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися