Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 листопада 2017, 17:01

«Інтергал-Буд» визнано кращим девелопером України

В Києві відбулась одна з найбільших подій в сфері нерухомості Східної Європи та Азії – Премія EEА PROJECT AWARDS 2017. Міжнародна професійна спільнота визначила найкращих представників галузі в країнах регіону.

За здобуття Премії змагалися провідні девелопери, інвестори, банкіри, архітектори з України, Казахстану, Азербайджану, Грузії, Білорусі, Молдови. В ході урочистої церемонії, що відбулась 23 листопада, були відзначені кращі проекти, компанії та персони.

Перемогу у найпрестижнішій номінації – Девелопер року 2017 – виборола будівельна компанія з України – «Інтергал-Буд».

Це заслужений привід для гордості переможця, свідоцтво того, що міжнародна спільнота визнала досягнення будівельної компанії та високо оцінила її внесок в український ринок нерухомості.

З-поміж 20-ти різних номінацій Девелопер Року вважається преміальною та найбільш конкурентною позицією. Отримати цю нагороду воліли провідні вітчизняні бренди, у шорт-лист увійшли такі відомі імена, як УКРБУД,DIM та інші знані забудовники.

Особливістю цьогорічного конкурсу став його значно більший масштаб у порівнянні з попередніми. Авторитетне європейське журі розглянуло понад 200 заявок, що склало рекордну кількість від будь-коли поданих на участь у Премії.

Перемога цінна ще тім, що оцінювання компаній та проектів відбувалось незалежним європейським журі. Воно складалось з більш ніж 30 професіоналів з різних сегментів ринку нерухомості: архітектури, управління проектами, девелопменту, рітейлу, проектування, юридичних фірм та інших.

Перемога «Інтергал-Буд» свідчить про відповідність діяльності компанії високим європейським вимогам. Протягом 15 років девелопер визначався стабільною роботою. За цей період було реалізовано понад 70 проектів комерційної та житлової нерухомості, загальною площею понад 2 млн. квадратних метрів.

«Інтергал-Буд» займає перше місце серед недержавних будівельних компаній України та входить в ТОП-3 найбільших і надійних забудовників України. Компанія є лідером за обсягами будівництва в 2016 та 2017 роках. У ІV кварталі 2017 року у столиці та інших містах України (Львові, Рівному, Чернівцях, Житомирі, Ужгороді та Мукачеві) одночасно будується понад 900 тисяч квадратних метрів житла. Більше 12 тисяч сімей вже проживають в комплексах, зведених компанією.

За словами топ-менеджера «Інтергал-Буд», комерційного директора Анни Лаєвської, «2017 рік був дуже динамічним та результативним для нас, тому перемогу в номінації Девелопер Року сприймаємо як заслужену. Мивисловлюємо щиру подяку авторитетному міжнародному журі та всьому професійному співтовариству Східної Європи і Азії за високу оцінку досягнень компанії. Нашими стратегічними пріоритетами і надалі залишаються лідерські амбіції на ринку нерухомості, оригінальні сучасні проекти та клієнторієнтований сервіс».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися