Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 листопада 2017, 12:41

Klerevant (Клеревант). Відгуки про прогресивний інвестиційний продукт 2018 року

У наш час, коли бум нерухомості вже пройшов і ставки по вкладах у банківські депозити продовжують знижуватися, все більше бізнесменів шукають нові можливості для заробітку. І ця ситуація спостерігається не тільки в Україні, але й по всьому світу. Наприклад, у західних країнах вже багато років найкращим способом інвестування вважається вкладення коштів в інвестиційні портфелі, що включають в себе акції найперспективніших компаній, найбільш недооцінені активи і перспективні валюти. Через те, що в портфель входять відразу кілька активів, він диверсифікований і приносить стабільний відсоток приросту. Найважливіше – вміти правильно вибрати такі недооцінені активи. І тут не обійтися без фахівців, досвідчених експертів у цьому напрямку. У нашій країні лідерами цієї сфери є компанія «Фінансовий Експерт» (fin.expert). Аналітики цієї консалтингової компанії вже багато років успішно розробляють такі портфелі, і останнім їх продуктом, що включає в себе багаторічний досвід і побажання інвесторів, є інвестиційний портфель Клеревант.

Цей продукт відрізняється тим, що зміг поєднати в собі надійність найбільших світових корпорацій та інновації зі світу криптовалют. Зараз кожен знає, наскільки реальними є перспективи зростання біткоіна, і в інвесторів, що працюють з Klerevant, є дуже високі шанси всього за кілька місяців заробити дійсно великі гроші.

Клеревант. Відгуки про Клеревант і професіоналізм fin.expert

Клеревант: відгуки про попередній портфель і чому він заробив більше прогнозованого

До вищесказаного про Клеревант варто додати кілька явних додаткових переваг цього інвестиційного портфеля:

  • кожен цент вашого портфеля у вас під контролем; 24/7 ви можете стежити за тим, який актив який прибуток приносить;
  • почати заробляти з Klerevant ви можете навіть і з невеликою сумою, якщо порівнювати з інвестиціями в реальний бізнес (франшиза) або нерухомість;
  • якщо в зв'язку з життєвими обставинами вам терміново знадобляться ваші вкладені кошти – ви завжди зможете швидко забрати всі свої гроші.

Формування даного портфеля здійснюється індивідуально для кожного клієнта і виконується фахівцями з досвідом роботи в цьому напрямку від 10 років і вище. Експерти відбирають активи за складними стратегіями, які засновані на роботах відомого біржового експерта Пітера Лінча і багатьох інших параметрах бухгалтерського та технічного аналізу. Цей підхід дозволяє клієнтам fin.expert вже багато років стабільно заробляти. Наприклад, у попередньому портфелі аналітики рекомендували купувати біткоїни і нафту. Обидва прогнози відпрацювати навіть більше, ніж того очікували фахівці. Клієнти черговий раз залишилися задоволеними, змогли практично подвоїти свої заощадження. Експерти вказували на зниження обсягів запасів нафти в Штатах, чергове продовження домовленостей між ОПЕК + та РФ про скорочення видобутку. Все це спрацювало: прогноз збувся і нафта виросла.

Нафта, біткоіни в Клеревант. Відгуки експертів і прогнози

Відгуки про Клеревант. Як він сформований?

Перевага Клеревант у порівнянні з попереднім портфелем в тому, що в його структуру, крім перспективного біткоїна, входять акції найбільших у світі компаній, таких як BMW, Apple і Bank of America. Кожен чув про ці мегакорпорації та розуміє їх стійкість і перспективи. Наприклад, Apple зовсім скоро стане першою компанією, вартість якої зробить крок вище трильйона доларів. У 2017 папери Apple виросли майже на 53 %. У Bank of America за перші півроку 2017 прибуток збільшився на 22,6 %, а BMW у 2018 році запустить продажу нового паркетника BMW X2. Експерти йому обіцяють великі перспективи.

Відгуки про Клеревант і акції великих компаній

Де дізнатися детально про Клеревант? Центр біржових технологій допоможе

Заробити на портфелі може кожен, хто вибирає для себе Клеревант. Центр біржових технологій (ЦБТ) – місце, де фахівці детально і покроково пояснять вам, що і як потрібно зробити, щоб заробити на всіх цих перспективних ідеях та активах. Час працює не на нашу користь – з кожним днем ​​акції цих компаній і біткоїн ростуть в ціні. Чим швидше ви вирішите почати взаємодію з ЦБТ по продукту Клеревант, тим більше шансів подвоїти свій депозит всього за кілька місяців.

Прорывной продукт Клеревант. Отзывы подтверждают успех портфеля

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися