Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 листопада 2017, 12:24

Саміт трейдерів в Києві на тему криптовалют і валютних ринків

В суботу 18 листопада 2017 року відбувся довгоочікуваний саміт трейдерів від Велтрейд. Саміт проходив в БЦ «Соор Україна» (ст. М. Майдан Незалежності) міста Киева.

Переглянути Фото-Звіт на Facebook

В рамках заходу були розглянуті поточні тенденції ринку валют, криптовалют, дорогоцінних металів, сировини і похідних інструментів.

Одним з головних спікерів був шеф-дилер форекс брокера Weltrade — Василь Барсуков. Він розглянув поточні тренди, висловив свій інтерес до золота, зробив анонс про найближчі впровадження криптовалют для клієнтської торгівлі. Застережив про підводні камені і ризики, пов'язані з торгівлею біткоїнів. Було здійснено прогноз коливання цін на Bitcoin після запуску торгівлі ф'ючерсами на Bitcoin на Чиказькій товарній біржі (СМЕ). Той факт що «CME» — найліквідніша і шановна світова площадка з багаторічною історією становлення анонсувала запуск ф'ючерсів на Bitcoin, само собою є фактичною ознакою легалізації криптовалюти Bitcoin на ринку США, як на комерційному так і на державному рівнях! Слідом за США — головним фінансовим локомотивом світу, дасть потужний поштовх подальшому визнанню Bitcoin в усіх країнах. Тому, поспішайте придбати Bitcoin в компанії WELTRADE, поки його ціна ще не пробила небо!

Також, дуже бурхливо обговорювався момент, що багато компаній, які надають торгівлю криптовалютою, насправді не перекривають угоди клієнтів на зовнішніх контрагентах (біржах) і являються класичними пірамідами.

При цьому, старший дилер Велтрейд пояснив відвідувачам — для того, щоб дати якісний і надійний сервіс з торгівлі Bitcoin, потрібно знайти кілька великих і порядних контрагентів (бірж). Він зіткнувся з труднощами, що великі біржі не завжди виконують свої зобов'язання по виплатах коштів, це підтверджують численні скандали, зокрема закриття біржі BTC-E 25 липня 2017 року, що спричинило багатомільярдні втрати з боку інвесторів.

Однак брокер Weltrade зумів знайти якісних контрагентів і до кінця листопада 2017 офіційно запускає торгівлю криптовалютою, де всі угоди клієнтів будуть одночасно і диверсифіковано перекриватися на декількох великих біржах, це убезпечить інвесторів і дасть їм можливість комфортно працювати, а також виводити прибуток протягом 30 хвилин.

Всім, хто бажає зануритися в атмосферу минулого заходу, немає нічого кращого ніж прочитати відгуки реальних людей які відвідали саміт трейдерів у Києві:

Михайло Резін (м.Черкаси). Спочатку розраховував на скромний «розмах» заходу WELTRADE, але був приємно здивований. Скільки ж спікерів зібралися в одному місті, і головне не онлайн. Можливо безперешкодно задавати хвилюючі запитання, як в залі, так і в кулуарах, особисто спікеру. Сподобалася тема автоматичної торгівлі радниками і об'ємний аналіз. Взяв конкретні рекомендації щодо ММ і програм для ведення статистики трейдера. Так само окреме дякую Василю Барсукову, за корисну новину, що до можливості заробити на новинах по відкритті ф'ючерсних торгів на Bitcoin на СМЕ. Тепер я впевнений, як безпечно інвестувати в біткоіни.

Христина Меліна (м.Одеса). Було інформативно, незважаючи на короткий кава брейк, я як і більшість глядачів з великим інтересом прослухала всіх спікерів, сподобалася тема партнерського маркетингу. Давно цікавило, як можна заробляти не тільки на трейдингу, але і на залученні інших трейдерів, благо відгуки про WELTRADE позитивні і не соромно рекомендувати дану компанію. Сподобався підхід ради, яка постійно складае списки 100 тем для написання їх в блогах, це особисто мені допомогае регулярно розвивати і наповнювати свій блог.

Григорій Бакала (Київ). Спочатку ставився до заходу скептично, так як раніше приходячи на заходи, які проводили інші брокери, отримував однотипну інформацію «як торгувати за допомогою стохастика» і т.п.(т.д.) Але був задоволений, що прийшов, так як вже за декілька годин почув 7 торгових підходів, від практикуючих трейдерів, вони з впевненістю змогли показати онлайн моніторинги своїх рахунків і підтвердити свою компетентність та професіоналізм.

Це лише маленька часточка відгуків, які ми отримали від учасників заходу. На саміті трейдерів були присутні люди з різних міст України: Дніпро, Львів, Харків, Полтава, Тернопіль, Одеса, Рівне, Черкаси та ін… Форекс брокер Weltrade планує проводити подібні саміти трейдерів в майбутньому! Слідкуйте за новинами компанії і будьте в курсі останніх тенденцій на фінансових ринках!

Коментарі - 26

+
+15
SergS7
SergS7
24 листопада 2017, 14:28
#
Лёня Голубков тоже думал, что он партнёр. Оказалось — *** :)
+
0
Остап Морфеус
Остап Морфеус
24 листопада 2017, 18:03
#
Сергій, мені Ваш допис видається вульгарним, недоречним і безглуздим, ні по факту, ні по суті. І я скажу чому: фактами.
1. Саміт був побудований на обміні інформацією.
2. Інформація стосувалась виключно інструментів заробітку на біржах.
3. На саміті жодних проектів в тому числі інвестиційний не розглядалось і не пропонувалось.
4. Саміт організував брокер.
5. Брокер надає доступ до ринків, а не пропонує інвестиційні моделі.
6. Брокер взагалі не надає інвестиційних послуг.
7. Саміт був дуже класний!!!
8. Ви швидше за все з Вінниці.
9. Швидше за все працюєте в ТелеТрейді.
10. ТелеТрейд не являється брокером і дає погані послуги.
11. Вам обідно.
12. Ви використовуєте чорний ПіаР, обливаєте брудом.

Останні 5 пунктів побудовані на моїх особистих домислах і не мають відношення до об'єктивності, як і Ваш єдиний допис.
:-)
+
+15
SergS7
SergS7
27 листопада 2017, 11:24
#
Я колись пробував торгувати на Телетрейді. Погоджуюсь, шахраї, неправдива реклама.
Ви заперечуєте сам факт існування пірамід, таких як крипта? Ну це ж нерозумно :)
+
0
Остап Морфеус
Остап Морфеус
27 листопада 2017, 14:56
#
Я не знаю, що таке крипта. І не знаю, що з нею буде. І не хочу знати, як і про 80 інших торгових інструментів.
Моє діло маленьке, спекуляція.

Не пораджу жодного інструменту для довгої покупки, але для коротких спекуляцій варіантів безліч.

Розумієте про що я, Серж Ес Сім?
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
27 листопада 2017, 15:41
#
Спасибо Вам за ответ: Ваше дело малое — ВЫ — СПЕКУЛЯНТ!
Вы защищаете тут сборище людей верящих в криптовалюту и т.д., при этом сами признаете что Вы не слово не духом не понимаете что такое «крипта», «что с ней бедет», и не хотите знать — ПРЕКРАСНО.
ВЫ знаете что в большинстве своем тот спекулянт который не понимает тем чем он занимается — называется ЖУЛИК! Т.е. вы хотите чтобы люди доверили деньги в то что вы неверите и не понимаете? Мавроди и тот понимал что он делает и куда девает деньги людей, с Вами все хуже.
Улыбнуло, то как человек сам признал свое «бытие»…
+
0
Остап Морфеус
Остап Морфеус
27 листопада 2017, 22:46
#
ОлександрБанк, я б з вами подискутував, але боюсь ви сховались за фейком. Також, якщо говорити про Вас, то звідки такий альтруїзм до людей, якщо ви ховаєте себе, то виключно пишете в своїх інтересах і це, знову ж таки, робить нашу дискусію безглуздою.
Перше: я жодним словом не сказав про своє особисте відношення до криптовалюти, також не менш безглуздо говорити про те, що мої слова можуть захистити тих хто в неї вірить.
Друге: я дослівно написав так: я не знаю, що таке крипта і не знаю, що з нею буде. Ще раз: я не знаю, що це таке, які є за цим інструментом, сили, я розумію це, можу уявити на рівні припущень, однак цього недостатньо, щоб глибинно цьому явищу дати оцінку, те ж саме я б міг сказати про гривню, долар, автомобіль, який воджу, я не ремонтник, я водій.
Трете: мені байдуже кому чи куди люди довірять свої гроші. Мені від цього ні холодно, ні жарко. Я не приймаю гроші людей, як Мавроді, більше того і брокер не приймає і ніхто на саміті не приймав. КРАПКА.
Брокер це супермаркет, розумієте, де людина за свої гроші можете купити, що завгодно, ми от розглядали на саміті товари, які лежать на полицях і їх характеристики. Були б там не задавали б таких дурних питань.
Якщо у вас є ще якісь питання пишіть в приват. Я вам допоможу.
Якщо хочте погратися в чорний піар, то пишіть сюди, розважимось.
+
0
Остап Морфеус
Остап Морфеус
27 листопада 2017, 22:51
#
SergS7,
AleksandrBank,
mary27


А як ви робите цих +15 лайків? За пару хвилин. Самому цікаво. І дякую, що декілька з них дісталось мені. Аж гордість розпирає.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
28 листопада 2017, 11:12
#
Хтось один ставе лайк у кого рейтинг максимальний 15, і все зразу +15.
Для інфо!
+
0
Остап Морфеус
Остап Морфеус
29 листопада 2017, 15:39
#
Дякую.
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
24 листопада 2017, 14:31
#
Как сказал автор: сейчас в Украине куча пирамид, классные чуваки которые вам расскажут как можно быстро заработаь бабло. как биткоин взлетел и т.д.; и потом «бац» — нет чуваков и денег.
С учетом стоимости битка и потенциала заманивания клиентов — можно снять часть БЦ в центре, чтобы приманить клиентов, как и ранее открывались офисы МММ в центре, сейчас например куча разных типа ЛОТО пооткрывалось, срубили деньги и закрылись.
«Он столкнулся со сложностями, что крупные биржи не всегда выполняют свои обязательства по выплатам средств, это подтверждают многочисленные скандалы, в частности закрытие биржи BTC-E 25 июля 2017 года, что повлекло многомиллиардные потери со стороны инвесторов.» — оооооо как сложности, мммммм, все пишут что легко в мире, многомиллиардные потери????????? Кто готов сейчас вложиться по 8200 дол, к примерку 10 битков и просто потерять или кто межет 20-100 вкинуь. ГОТОВЫ?
Вы еще сомневаетесь, тогда Вас еще попросят показать происхождение денег, точнее будете доказывать в суде Венесуэлы где-то; или просто хакеры заберут вваши виртуальные деньги, потмоу как все равно никто не отследит.

Саммит — громкое название, часть зевак и халявщиков, которые хотят срубить деньги. Сыграйте на ставках, так вернее, есть коэффициенты и суть просто, выиграш первого, второго или ничья.
+
+15
Rabotyahoff
Rabotyahoff
24 листопада 2017, 15:11
#
Сейчас Ferox набежит и напишет, что он купил по 300 и теперь ему все завидуют.
+
0
mary27
mary27
24 листопада 2017, 15:31
#
''Куплю жене сапоги'' © Л.Голубков)
+
+15
Остап Морфеус
Остап Морфеус
24 листопада 2017, 18:13
#
Я FOREX. Я набіг і пишу. Хлопці (якщо ви не чиїсь боти), ви або не об'єктивні, або не адекватні, як вам вже краще звучить.
Ви не розбираєтесь, не вчитесь, тупите і пишете всяку фігню. ЕкспЄрти.
Крапка.

PS
А я тут один в відкриту пишу? Де ваші справжні імена? Фото?
+
0
mary27
mary27
24 листопада 2017, 18:27
#
Ещё один ''успешный'' форексник)
''Вы или необъективные или неадекватные...'' — ага, ''ваш аргумент — не аргумент'')
''А я тут один в відкриту пишу? Де ваші справжні імена? Фото?'' — а ''ключ от квартиры, где деньги лежат'' не надо?)
Не хочу вас расстраивать, вам тут никто и ничего не должен.
Желаете просаживать деньги на форекс-кухнях — пожалуйста)
Только других не зазывайте.
+
+1
Остап Морфеус
Остап Морфеус
25 листопада 2017, 0:52
#
Ах, яка картина маслом:
і в вас є ім'я, і фото, і квартира, і гроші, і знаєте, що таке кухні, і що таке форекс, і мені тут ви нічого не повинні…
Шерлок би вас розкусив, кажучи: — «а я і ні до чого не закликав і нічого не пропонував!?» Гаспада, палитесь.

Якщо суть вашого коментаря дискредитувати сам факт саміту, то Вам за це заплатили, якщо ні, то в чому суть?
+
+15
WELTRADE UA
WELTRADE UA
24 листопада 2017, 15:50
#
Как любой из новых рынков, рынок крипто инструментов проходит несколько стадий развития. На текущий момент это попытка перехода из теневого (серого) сегмента в регулируемую зону. Все заинтересованные стороны, и сторонники, и противники крипто, в данном случае парадоксально преследуют одну и ту же цель — получить определенные правила игры. Одним из первых серьезных шагов на этом пути стало решение американской биржи CME запустить торги по фьючерсам на крипто валюту биткоин. Мало кто из действительно серьезных участников рынка сомневается в профессионализме и высочайшей репутации такой финансовой структуры, как CME. Решение CME может стать первой ласточкой в последовательности действий, направленных на создание цивилизованного рынка крипто инструментов. Есть основания считать, что некоторые финансовые регуляторы уже находятся в процессе рассмотрения механизмов регулирования обращения крипто инструментов.
+
+18
AleksandrBank
AleksandrBank
24 листопада 2017, 17:20
#
«Есть основания считать» — а если основания умоют руки?
+
+16
Остап Морфеус
Остап Морфеус
25 листопада 2017, 1:01
#
Вивчіть питання регуляторів, в євросоюзі прийнято вже всі постанови і рекоментації, питання в інструментах регуляції.
Не буду вас ображати, бо ви пишете, як погонич верблюдів, який випадково потрапив до пристойного товариства.
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
27 листопада 2017, 9:36
#
Пристойного*? Это Вы о ком? О себе? или о людях занимающими строением Пирамид? Вот только в далком прошлом — эти Пирамиды очень хорошо, долго и прочно строили, что они до сих пор стоят!!!

Верблюды там также использовались в далеком прошлом и совсем не плохо, а вот ЖУЛИКОВ, которые обманывали людей привязывали к 4-м верблюдам в разные стороны и давали команду «Вперед»!

Питання регуляторив до сих пор нигде толком не прописано в законе, последний комментарий главы нацюбанка Швейцарии прочитайте, уважаемый.
+
0
Остап Морфеус
Остап Морфеус
27 листопада 2017, 15:07
#
Боже, шо ви мелете, Александр Банк, рот Ваш несе дивні речі.
А ви читали, паслєдній камєнтарій нацЮбанка?
Дякую, я старався.
+
0
Makhail
Makhail
24 листопада 2017, 16:27
#
Спасибо ребята что проводите такие мероприятия, для меня как для новичка было очень познавательно, да и ещё сделали свободный вход, много информации которую нужно копать в интернете годами, да и возможность встретится так сказать « вживую» с брокером, какими инструментами торговать, и через какого брокера выбирает каждый для себя сам, я думаю что компании однодневки, и недобросовестные брокерские дома не будут рисковать своим «здоровьем» чтобы явится на показ перед пол тысячей людей в столице)
мне все понравилось, приятное место, спасибо за проведение, жду след пероприятий.
+
+16
Остап Морфеус
Остап Морфеус
24 листопада 2017, 17:43
#
Дякую всім хто був!
Дякую WELTRADE (який не є інвестиційною компанією, а брокером, який дає змогу купити чи продати фінансовий актив через свої сервіси) за чудову організацію.
Люди, що були на саміті — супер!

Однак хотів би ще дописати від себе в пост скриптум.
Кажуть, чого бідні, бо дурні, чого дурні, бо бідні.
Я от заходжу на фінансовий сайт. Читаю статтю, ок. Читаю коментарі… слів немає.
Є питання, колеги (якщо правильно так вас, хейтери, називати), а що ви тут робите?
Якщо для вас звичні економічні категорії, такі, як біржі, криптовалюта, золото, брокер, форекс є такими незрозумілими, то ж ви тут робите?
От заходьте на медичні сайти і пишіть в коментарях, що лікарі ріжуть людей — вбивці.

От ви пишете про те, що все піраміда, а от мені можете сказати за якими категоріями оцінюєте?
Ви знаєте про те що є категорії для оцінки?
Ви знаєте що таке оцінка?

Якщо ви представляєте інтереси, інших брокерів-(так званих)-конкурентів, тоді питань не маю, молодці, працюйте!..
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
27 листопада 2017, 9:59
#
Пирамида — это когда Вы можете в один момент не получить свои деньги обратно, для этого даже на данный момент есть ряд причин:
— много людей появилось на рынке этом, которые попросту хотят Вас обмануть рассказывая что вкладывают Ваши дуньги в криптовалюту или торгуя на бирже или еще что-то предлагая бонословные доходы (похожая схема в куче ЛОТО-нннннх филиалов открывшихся почти в каждом доме, также предлагают выиграш, в т.ч. куча рекламы по сайтам завлекающая людей делать ставки и играть на «автоматах»)
— деньги у Вас могут попросту заблокировать сама система, с предложением подствердить их происхождение — были случаи, будете спорить?
— кража самих криптовалют — уже положено начало, Хакеры поняли как урвать кусор и не засветится, точнее не понести наказание, а кто их накажет и как???
Чем дальше тем Хакеры будет умнее, так как можно вообще легко украсть часть от пирога в 180 млрд.дол+, каждый хочет кусок урвать, не согласны?
— риски скачков — это присуще любому активу, только тут активы нет!!!
— криптовалюта обеспечена какими-то байтами, или непойми чем, что вырабатывает обычный компьютер просто работая, т.е. вирутальный облачные ресурсы — а что они по сути? Игра компьютерная онлайн с игроками там — это также актив сейчас, только когда пропадает интерес — этот актив быстро таит, потмоу как пока есть интерес в эти игрушки, пока есть и цена.
Так и с криптовалютами — пока есть интерес у нового поколения стада людей — пока — это вирутальны
+
0
Остап Морфеус
Остап Морфеус
27 листопада 2017, 15:08
#
Дякую, а то я такий затурканий
+
+15
neznaikay
neznaikay
25 листопада 2017, 13:47
#
Форекс тренд и пантеон финанс тоже считались брокерами тоже проводили собрания форумы. итог канули в небытиё с деньгами вкладчиков.
+
+15
Остап Морфеус
Остап Морфеус
26 листопада 2017, 11:18
#
Форекс Тренд і ПантеонФінанс ніколи брокерами не були. Ніколи, ні по суті, ні по практиці.
Чому?
— не відкривали своїх постачальників ліквідності;
— в них були закриті котирування;
— займалися інвестиціями;
— непрозора система виводу;
— нереальножорсткі умови для власної торгівлі і солодкі для інвестицій;
— відсутність ECN.

Просто порівняйте за умовами торгівлі WELTRADE з британським LMAX, до прикладу, знаєте яка різниця, а ніякої.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися