Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 листопада 2017, 15:04

Райффайзен Банк Аваль провів для клієнтів малого бізнесу третій семінар щодо валютного регулювання фінансових операцій

Райффайзен Банк Аваль утретє провів у Києві семінар-тренінг на тему: «Валютне регулювання фінансових операцій». Його учасниками стали клієнти малого бізнесу, які ведуть активну зовнішньоекономічну діяльність.

Захід проводився з тим, щоб надати теоретичну та практичну допомогу для дотримання всіх вимог діючого валютного законодавства та роз’яснити останні зміни, які суттєво впливають на роботу всіх учасників ринку.

Під час семінару було розглянуто вимоги НБУ щодо регулювання валютних операцій у контексті антикризових заходів, нові правила НБУ щодо до фінансового моніторингу валютних операцій, які в цьому році докорінно змінили підходи банків до перевірки та вивчення клієнтів.

Представники Райффайзен Банку Аваль акцентували увагу учасників на вимогах щодо оформлення документів для здійснення валютних операцій, у тому числі, в разі наявності індикаторів ризику НБУ. Банкіри зауважили також на необхідності здійснення контролю за строками виконання зовнішньоекономічних операцій та поглибленому вивченні операцій клієнтів і розкриття банками інформації про кінцевих бенефіціарних власників.

Під час семінару клієнти мали можливість обмінятися досвідом та отримати вичерпні відповіді на свої запитання від найкращих фахівців банку.

Враховуючи зацікавленість клієнтів, банкіри планують і надалі проводити подібні семінари, у тому числі – в інших містах України. Інформацію про місця та дати проведення наступних заходів можна буде дізнатися на сторінці Райффайзен Банку Аваль у Facebook.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися