Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2017, 17:40

Кредит у Moneyveo вигідніший, ніж банківська кредитна картка

У моменти, коли дуже потрібні додаткові гроші, ми одразу згадуємо про кредитні картки. Проте вони призначені переважно для безготівкових розрахунків. А от за зняття коштів у банкоматі часто доводиться платити комісію, і це окрім процентів за користування карткою. У результаті замість того, щоб покращити своє фінансове становище, користуючись кредиткою, людина отримує додаткові витрати.

Але існує вигідніша альтернатива – позики від Moneyveo. Якщо вам потрібна готівка, то кращого варіанту годі й шукати.

Кредитки: скільки коштує користування?

Не даремно кредитні картки – це найпоширеніший і найбільш розрекламований банківський продукт. Фінансові установи встановлюють за ними дуже великі проценти і, відповідно, добре на цьому заробляють. Хоча б одна кредитка є у більшості працюючих людей, оскільки часто їх видають разом із зарплатними картками. Але через високу вартість користуватися кредитками зважуються не всі. Наприклад, якщо справа стосується зняття з картки готівки, комісія банку може становити від 2% до 5% від залишку заборгованості.

<a href=

На прикладі декількох карток з’ясуємо, скільки коштуватиме користування кредиткою з усіма комісіями і процентами.

Як видно з таблиці, користування кредиткою може бути вигідним тільки за наявності грейс-періоду – пільгового строку, протягом якого не нараховуються проценти. Проте, по-перше, отримати таку картку можна тільки з 21 року, по-друге, часто банки встановлюють додаткові вимоги до одержувачів кредиток: бути офіційно працевлаштованим, надати довідку про доходи, бути клієнтом цього банку, мати в ньому депозит тощо.

Кредит у Moneyveo: у чому переваги?

Жодна банківська кредитна картка, навіть із найбільшим грейс-періодом, не зрівняється за вигодою з кредитом під 0,01% від Манівео, доступним за першого звернення до сервісу:

  1. Перший кредит у Moneyveo завжди видається під 0,01% на строк до 30 календарних днів.
  2. Жодних додаткових документів, окрім паспорта та ІПН, надавати не потрібно.
  3. Немає потреби бути користувачем сервісу, мати у ньому або в іншому місці депозит, працювати офіційно тощо.
  4. Клієнтом сервісу можна стати в будь-якому віці, починаючи з 18 років.
  5. Не потрібно нікуди їхати для підписання договору та отримання грошей. Заявка надсилається через сайт, договір приходить в електронному вигляді, а гроші перераховуються автоматично, щойно користувач ставить відмітку про згоду з умовами договору.
  6. Комісію за зняття готівки у банкоматах сервіс не стягує.
  7. Увесь процес отримання першого кредиту в Манівео триває менше 10 хвилин.

Як отримати максимально вигідний кредит?

Вигідним буде для вас тільки той кредит, який відповідає вашим потребам і можливостям. Тому важливо завчасно визначитися з параметрами позики:

1. Сума і строк кредитування – перший кредит у Манівео – до 3500 грн на період до місяця, а от ліміт за кредиткою і період користування ним може бути більшим, проте й вимоги до позичальника у банку вищі.

2. Терміновість – гроші від Moneyveo надходять на картку миттєво, а кредитка починає діяти тільки через 3 дні після оформлення.

3. Зручність – якщо картки у позичальника ще немає, для її відкриття потрібно їхати до банку, а в Манівео весь процес оформлення та отримання грошей відбувається в інтернеті.

4. Безготівкові розрахунки чи готівка – знімати гроші з кредитки у банкоматах невигідно через комісії, а Moneyveo комісій за це не стягує.

5. Наявність документів, що підтверджують платоспроможність, – Манівео потрібні тільки дані паспорта та ІПН, а банку – ще й довідка про доходи.

6. Анонімність кредитування – у Манівео етап дзвінків роботодавцю і родичам для підтвердження отриманої від позичальника інформації відсутній, на відміну від банку.

Знаючи основні параметри кредиту, обирати простіше. Так, якщо вам терміново потрібні гроші – готівкові або безготівкові, на короткий строк, без необхідності будь-куди за ними їхати, то кредит під 0,01% від Манівео – саме для вас. На moneyveo.ua немає жодних прихованих комісій і додаткових платежів: ви повертаєте точно ту суму з процентами, яка була вказана у вашому договорі при оформленні кредиту.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
27 листопада 2017, 14:51
#
«Срочность – деньги от Moneyveo поступают на карту мгновенно, а кредитка начинает действовать только через 3 дня после оформления.» — чушь! Вы что 10 лет назад инфу где-то брали? Берешь сразуи снимаешь!
«Наличие документов, подтверждающих платежеспособность, – Манивео нужны только данные паспорта и ИНН, а банку – еще и справка о доходах.» — 2-й бред, до 30 000 грн не нужны, в неокторых банках до 50 000 грн.
«Анонимность кредитования – в Манивео этап звонков работодателю и родственникам для подтверждения полученной от заемщика информации отсутствует, в отличие от банка.» — интересно а как Вы проверяете? Или Вы как в фин.компаниях на остановках в рамках лимита 3500 даете, 1 месяц бесплатно, потом под 730 %?
Погашать как платно?
В ТАС к примеру уже есть льготный период на снятие кред.средств.
0,01% — на чем зарабатывет Манивео? СУДЯ по отзывам, через месяй капает 100 %.

Подумайте перед тем как брать, халявы там нет, это фин.компания высоко-маржинальная контора в 1000%+++++
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися