Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2017, 14:50

Працівники Райффайзен Банку Аваль продовжують допомагати онкохворим дітям

Як уже повідомлялося, з березня 2016 року в Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова благодійна акція на підтримку дітей з онкологічними захворюваннями «Допоможи тим, хто цього потребує» у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Запорука». З початку дії акції на допомогу хворим дітям уже переказано понад 257 тис. грн.

Це добровільна ініціатива працівників банку, які на щомісячній основі переказують добровільні пожертви на спеціальний рахунок у ВБФ «Запорука». Ці кошти спрямовуються на закупівлю ліків для хворих на рак дітей із малозабезпечених родин, які проходять лікування в спеціалізованих медичних закладах України.

Протягом жовтня 2017 року завдяки підтримці працівників Райффайзен Банку Аваль фінансову допомогу на закупівлю необхідних ліків на загальну суму понад 14774 грн було надано на лікування чотирьох дітей: Аліси З., 3 роки (Полтавська обл.) та Івана К., 7 років (Закарпатська обл.), які є пацієнтами Національного інституту раку, а також Роми Г., 3 роки (Івано-Франківська обл.) та Каріми Н., 14 років (Черкаська обл.), які лікуються у відділі дитячої нейрохірургії Інституту нейрохірургії імені академіка А.П. Ромоданова.

Благодійна акція збору коштів на лікування дітей з онкологічними захворюваннями триває. А це – реальна постійна допомога тим, хто цього найбільше потребує.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися