Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2017, 15:17

ДФС роз’яснила, хто може скористатися податковими канікулами

>Нульова ставка податку на прибуток застосовується до 31 грудня 2021 року для платників, у яких, зокрема, річний дохід не перевищує 3 млн грн. Про це повідомляє головне управління ДФС у Тернопільській області.

Нульова ставка податку на прибуток застосовується до 31 грудня 2021 року для платників, у яких, зокрема, річний дохід не перевищує 3 млн грн.
Фото: km.sfs.gov.ua

Як зазначається, ставка податку на прибуток 0 % застосовується для платників, які:

  • утворені в установленому законом порядку після 1 січня 2017 року;
  • діючі, в яких протягом трьох послідовних попередніх років (або протягом усіх попередніх періодів, якщо з моменту їх утворення пройшло менше трьох років) щорічний обсяг доходів задекларовано в сумі, що не перевищує 3 млн грн, та у яких середньооблікова кількість працівників протягом цього періоду становила від 5 до 20 осіб;
  • які були зареєстровані платниками єдиного податку в установленому законодавством порядку в період до 1 січня 2017 року та у яких за останній календарний рік обсяг виручки від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) становив до 3 млн грн та середньооблікова кількість працівників становила від 5 до 50 осіб.

Водночас якщо платники податку у будь-якому звітному періоді досягли показників щодо отриманого доходу, середньооблікової чисельності або середньої заробітної плати працівників, з яких хоча б один не відповідає зазначеним критеріям, то такі платники податку зобов’язані оподаткувати прибуток, отриманий у такому звітному періоді, за загальною ставкою (18%).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися