Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2017, 9:15

Парковий квартал «Місто Квітів» — кращий проектв номінації «Місто в місті» від Business Olimp Awards

23 жовтня 2017р. ми отримали нагороду від Business Olimp Awards за кращий проект в номінації «Місто в місті». Маємо за честь прийняти нагороду та трохи розповісти про концепцію нашого паркового кварталу.

Концепція

Номінація «місто в місті» передбачає масштабний проект з добре розвиненою внутрішньою та зовнішньою інфраструктурою.

«Місто Квітів» — це 25 16-поверхових будинків, сучасні дизайнерські МЗКта планування квартир з ефективним використанням кожного квадратного метра. Перша черга с 7-ми будинків майже здана в експлуатацію, друга — вже у продажу.

Майбутнім мешканцям є за що вподобати парковий квартал: власний парк, зелені зони, торгівельні центри, спортивні майданчики, дитячий садок на території та Сирецький дендропарк в 10 хвилинах від дому. До метро «Сирець» — 15 хвилин пішки.

За безпеку мешканців відповідає система, в якій застосовуються КПП з охороною, десятки камер, магнітні ключі та захищені ліфтові холи.

Отже, коли ми говоримо про концепцію «місто в місті», маємо на увазі дві речі — максимальний комфорт та безпеку мешканців.

Нагорода

Прийняти нагороду такого рівня — велика честь для ІБК Обрій». Ми не думаємо зупинятись і обіцяємо нашим інвесторам підкорювати нові стандарти якості будівництва.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
21 листопада 2017, 9:30
#
Самое интересное, что куча бигбордов застройщика с с.Чайки, что они также какие-то там лауреаты 2017
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися