Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 листопада 2017, 14:57

Райффайзен Банк Аваль — лідер рейтингу життєздатності українських банків за підсумками 3 кв. 2017 року

Райффайзен Банк Аваль знову очолив рейтинг життєздатності українських банків, складений бізнес-порталом Mind за підсумками 3 кварталу 2017 року.

Згідно з методикою рейтингу, його лідерами стали банки з найкращою комбінацією таких кількісних показників надійності як: достатність капіталу, якість кредитного портфеля, ліквідність, рентабельність. Також враховувалися підтримка власників, безперебійність виплат та системне значення банку.

Mind – незалежний журналістський бізнес-портал. Під час складання рейтингу він традиційно спирається на наступні джерела: показники фінансової звітності, опубліковані на офіційних сайтах АУБ, НБУ та на корпоративних сайтах банків, що беруть участь у рейтингу. Для визначення фактору «Підтримка та ризики власників» береться до уваги офіційна інформація НБУ про власників істотної частки банку, дані інформаційних агентств та власна інформація Mind. Фахівці порталу проводять також опитування банківських експертів щодо рівня важливості кожного з факторів.

Результати успішної діяльності Райффайзен Банку Аваль у 2017 році уже неодноразово були відзначені нагородами та найвищими місцями у рейтингах авторитетних українських та іноземних видань і експертних організацій. Серед нагород банку — кращий банк в Україні в межах конкурсу «Awards for Excellence 2017» журналу Euromoney; кращий український банк у рейтингу кращих банків світу журналу Global Finance; кращий банк України в рейтингу Europe Banking Awards видання EMEA Finance.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися