Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2017, 14:30

Кабмін скасував дозволи на будівництво мобільних вишок

Кабмін скасував обов'язкову процедуру отримання операторами мобільного зв'язку дозволів на будівництво мобільних вишок.

Кабмін скасував обов'язкову процедуру отримання операторами мобільного зв'язку дозволів на будівництво мобільних вишок.
Кабмін скасував дозволи на будівництво мобільних вишок/Фото: innotechnews.com

Як повідомив глава ДАБІ Олексій Кудрявцев, інвесторам дали «зелене світло».

«Ми даємо зелене світло всім інвесторам, які хочуть будувати в Україні. Наприклад, ми з мобільними операторами дійшли згоди, що дозвіл на будівництво мобільних вишок не потрібен», — повідомив Кудрявцев.

Як уточнили в прес-службі ДАБІ, скасування дозволів передбачене постановою Кабміну №406 від 7 червня 2017 року, передає «Інтерфакс-Україна».

Віце-прем'єр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час зустрічі додав, що в наступному році уряд звернеться до операторів мобільного зв'язку з пропозицією про співпрацю в налагодженні зв'язку між пунктами первинної медичної допомоги в селах і районними або центральними лікарнями.

«У бюджеті закладено 4 млрд грн на доступні послуги сільської медицини. Дуже важливою в цій сфері є зв'язок, щоб пункти первинної медичної допомоги в селах могли консультуватися з районними або київськими медичними установами. Гроші, які будуть виділятися на це з місцевих і державного бюджетів, досить серйозні, щоб був попит на послуги операторів зв'язку», — констатував міністр.

За його словами, конкретні пропозиції операторам будуть зроблені після розробки схеми мережі зв'язку між зазначеними установами.

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в Viber

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися