Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 листопада 2017, 13:45

Співробітник Twitter в останній день роботи відключив аккаунт Трампа

У ніч на 3 листопада твіттер-аккаунт президента США Дональда Трампа зник з сайту на 11 хвилин. Перший час причини події залишалися невідомими.

У ніч на 3 листопада твіттер-аккаунт президента США Дональда Трампа зник з сайту на 11 хвилин.
Фото: rotana.net

Спочатку представники Twitter пояснили, що сталася помилка, яку зробив неназваний співробітник. У компанії підкреслили, що профіль Трампа був недоступний 11 хвилин, після чого був відновлений з усіма записами. Twitter пообіцяв продовжити розслідування і вжити заходів, щоб ситуація не повторилася.

Через пару годин Twitter розповів про перші підсумки внутрішнього розслідування. Компанія більше не згадувала «помилку», однак зауважила, що імовірно винний співробітник відключив профіль Трампа в свій останній день роботи, повідомляє TJ.

Інший колишній співробітник Twitter в розмові з BuzzFeed підкреслив, що можливістю призупинити роботу того чи іншого аккаунта володіє «безліч» працівників сервісу.

За його словами, повністю дезактивувати профіль можуть лише «сотні» співробітників. Співрозмовник BuzzFeed пояснив, що система являє собою приладову панель — щоб нею скористатися, спеціальні навички не потрібні.

Користувачі Твіттера не упустили можливості пожартувати про зникнення аккаунта Трампа:

«Мені здається ми тільки що об'єдналися як нація за 23 секунди»

«Джек (Дорсі, гендиректор Twitter — ред.), мені потрібно на повному серйозі повідомити тобі, що 70 секунд, поки твіттер-аккаунта Трампа не було, стали найщасливішими 70 секундами за рік»

«Те, що Твіттер Трампа зникає, а пізніше з'являється — найкращий доказ, що події останніх двох років — це результат протиборства різних сект мандрівників у часі»

Президент США поки ніяк не прокоментував подію, але вже зробив кілька твітів на американські внутрішньополітичні теми.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися