Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 листопада 2017, 16:38

Укрсоцбанк випустив звіт з нефінансової діяльності за 2016 рік

Укрсоцбанк опублікував сьомий звіт з нефінансової діяльності. Документ випускається у рамках участі банку в міжнародній ініціативі Глобальний договір ООН (ГД ООН).

Щороку через нефінансову звітність установа інформує громадськість про виконання взятих на себе зобов’язань та звітує перед ГД ООН щодо імплементації 10 принципів договору. У поточному нефінансовому звіті читачі знайдуть детальну інформацію про проекти банку у сфері трудових відносин, волонтерські та благодійні ініціативи, заходи з розумного споживання природних ресурсів тощо.

«2016 рік став роком змін для нашого банку і, в той же час, черговим роком добрих справ та піклування про незахищені верстви населення. Ми незмінно розвивали корпоративну культуру та заохочували корпоративне волонтерство, які відтепер поширюються і на об’єднану команду Укрсоцбанку та Альфа-Банку Україна. Вірю, що з Альфа-Банком Україна ми разом створюємо найкраще місце роботи, потужну установу з міцною корпоративною культурою, цінностями та соціально відповідальним бізнесом», – розповідає голова правління Укрсоцбанку Тамара Савощенко.

Нагадуємо, що Укрсоцбанк – одна з перших українських компаній, яка долучилася до ініціативи Глобального договору в листопаді 2006 року. На сьогодні банк опублікував сім звітів з нефінансової діяльності. Всі звіти банку доступні на офіційному сайті Глобального договору ООН та на офіційному сайті фінустанови.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися