Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2017, 16:57

Глобус на виставці «АгроКомплекс-2017»

Команда банку розширює коло партнерів під час головної аграрної події осені.

Глобус — активний учасник масштабної виставки «АгроКомплекс-2017», яка проходить у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Банк представляє програму кредитування агропідприємств «Хлібороб» та вигідні кредити на придбання сільськогосподарської техніки спільно зі своїм партнером — «YTO-Україна», єдиним офіційним і ексклюзивним дистриб'ютором тракторів YTO виробництва КНР в Україні.

«Агрокомплекс» — це міжнародний інтерактивний майданчик для обговорення актуальних трендів світових аграрних ринків та визначення найперспективніших напрямків розвитку агропромислового виробництва України. Цього року виставка зібрала понад 250 експонентів з 12 країн на експозиційній площі 20 000 кв.м.

Глобус давно співпрацює з аграріями і пропонує їм різноманітні програми та продукти.

«Для нашого банку це один з пріоритетних напрямків, тому нам є що запропонувати ринку — пояснює начальник Департаменту малого та середнього бізнесу Оксана Шульга. — Такі заходи — можливість показати клієнтам цікаві форми взаємодії і знайти нових перспективних партнерів. Ми підходимо до сільгоспвиробників комплексно і готові кредитувати не лише поточну діяльність агропідприємств і придбання ними техніки від найкращих виробників, а й, наприклад, посівну кампанію».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися