Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2017, 17:40

Корпоративні клієнти Райффайзен Банку Аваль із Київщини відвідали семінар щодо валютного регулювання фінансових операцій

Райффайзен Банк Аваль провів для своїх корпоративних клієнтів із Київської області семінар на тему: «Валютне регулювання фінансових операцій».

Захід було організовано банком для того, аби покращити співпрацю з клієнтами в частині здійснення валютних операцій, обговорити актуальні вимоги НБУ щодо валютного контролю та надати відповіді на запитання щодо взаємодії під час проведення таких операцій.

Ініціатива подібних зустрічей є надзвичайно важливою і для Райффайзен Банку Аваль, і для компаній. Адже мета банку — донести нещодавні регуляторні зміни, розповісти про нові підходи та вимоги регулятора, почути компанії і знайти спільні рішення для ситуацій, які виникають під час співпраці з бізнесом.

На семінарі відбувався активний діалог між клієнтами та експертами банку з управління централізованого валютного контролю, управління комплаєнсу та фінансового моніторингу; клієнти отримали ґрунтовні роз’яснення та рекомендації.

Представники бізнесу високо оцінили організацію семінару, важливість обраної теми та професіоналізм спікерів. А Райффайзен Банк Аваль вчергове продемонстрував свою готовність до діалогу та клієнтоорієнтованість.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися