Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2017, 14:13

Google запустила новий платіжний сервіс для інтернет-магазинів і додатків

Компанія Google офіційно запустила новий платіжний інструмент під назвою Pay with Google, який повинен стати більш простим способом оплати різних покупок в інтернеті.

Компанія Google офіційно запустила новий платіжний інструмент під назвою Pay with Google, який повинен стати більш простим способом оплати різних покупок в інтернеті.
Фото: blog.google

Можливість оплати за допомогою Pay with Google може бути реалізована як на сайтах, так і в мобільних додатках, повідомляє ITC.

Сервіс Pay with Google працює з банківськими картами, прив'язаними до облікового запису Google. Його головна перевага в зручності. Зокрема, в даному випадку від користувача потрібно всього натиснути відповідну кнопку Pay with Google на сайті/додатку партнера без необхідності введення даних банківської карти і адреси доставки.

Всі дані витягуються автоматично. В кінцевому підсумку користувачеві лише треба підтвердити покупку, ввівши захисний код на Android-смартфоні.

На момент запуску у Pay with Google налічується 15 партнерів, серед яких Doordash, Instacart і Postmates. Незабаром список поповнять Airbnb, Papa John's та інші компанії.

Варто відзначити, що поки скористатися перевагами Pay with Google можна тільки в США.

Зацікавлені розробники можуть додати підтримку сервісу в свої розробки за допомогою Google Payment API, відповідну документацію можна знайти на сайті Google.

За словами Google, зробити це дуже легко, досить додати в додаток або сайт «кілька рядків коду». До слова, в Pay with Google немає комісії за транзакції.

Вперше сервіс Pay with Google був представлений на конференції розробників Google I/O 2017.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися