Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 жовтня 2017, 17:40

Два позашляховики отримали клієнти Райффайзен Банку Аваль — учасники акції «Подорожуйте Європою — і отримайте шанс виграти подарунки від Visa!»

Сьогодні відбулося нагородження головних переможців акції Visa «Подорожуйте Європою — і отримайте шанс виграти подарунки від Visa!».

Так, за результатами проведеного розіграшу два клієнти Райффайзен Банку Аваль — Альона Пузанкова із Хмельницького та Олександр Олексюк із Тернополя — стали власниками позашляховиків. Як і ще один переможець цієї акції, вони отримали сьогодні свої авто та щирі вітання від представників компанії Visa та нашого банку.

Ділячись своїми враженнями, Олександр розповів, що якраз подорожував із родиною за кордоном, коли отримав sms-повідомлення про проведення акції, але у перемогу повірив лише тоді, коли побачив своє ім’я на сайті компанії Visa.

Альона зізналася, що завжди мріяла виграти авто, і тепер вона з упевненістю каже: мрії таки здійснюються!

Як повідомлялося раніше, акція «Подорожуйте Європою — і отримайте шанс виграти подарунки від Visa!» проводилася у період із 12 липня по 30 вересня 2017 року. Її учасниками стали ті клієнти Райффайзен Банку Аваль, які під час дії акції здійснили за допомогою картки Visa від Райффайзен Банку Аваль оплату товарів, робіт або послуг через POS-термінал із фізичною присутністю картки в торгово-сервісних мережах в Європі. Також покупку потрібно було зареєстрували через форму реєстрації на сайті visa-promotions.com.

Серед усіх учасників акції проведено розіграші автомобілів Renault Duster та екшен-камер GoPro Hero.

Детальні умови проведення акції та результати розіграшів — на visa.com.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися