Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 жовтня 2017, 19:01

Сергій Тігіпко: «Ми плануємо впровадити технології та продовжити якісне зростання»

У Києві відбулася найбільша фінансова і банківська подія CIS bankers — Український Банківський Форум. У заході взяли участь глави Наглядових рад, СЕО, члени правлінь 42 банків. Представники Таскомбанку виступали та брали участь в круглих столах як в перший, так і в другий день Форуму.

Відкриваючи VI Український Банківський Форум, Глава Спостережної ради Таскомбанку Сергій Тігіпко акцентував увагу на основних трендах розвитку фінансового ринку України і нових можливостях для вітчизняного бізнесу.

Тігіпко підкреслив, що у минулому році Таскомбанк виріс на 114%, тоді коли у поточному році ріст активів забезпечено уже на 70%. «Ми плануємо запровадити технології та продовжити якісне зростання. Ми не збираємося скорочувати кількість відділень. При усьому тому, що зараз є технології, ми поки не бачимо альтернативи по пасивах», — відзначив Сергій Леонідович. — Важливо забезпечити відповідний розмір активів, щоб вийти на інвестиції у технологічність», — додав він.

За його словами, серед пріоритетів банку — продовження інтеграції з іншими компаніями — учасниками банківської групи. «Ми зараз повністю інтегрували КредитМаркет, це кеш-кредити та споживчі кредити. Вони сьогодні мають можливість переливати частину своїх продуктів до нас на баланс, отримувати фондування. Також ми закінчили інтеграцію «Українського лізингового фонду», який недавно придбали», — додав Сергій Тігіпко.

«Група «ТАС» активно розвивається, насамперед, у фінансовому секторі, промисловості, сільському господарстві, венчурних проектах та інших напрямках. Таскомбанк, крім роздрібного і корпоративного сегментів, динамічно розвиває такі напрямки як роботи з малим та середнім бізнесом, Private banking, e-commerce, інкасація.

CIS bankers — Український Банківський Форум — найбільша в Україні щорічна подія, що об’єднує перших осіб банків і компаній, власників бізнесу. Форум відрізняє сильний і злободенний контент, відкритість думок, гарячі дискусії, високий рівень гостей Форуму. VI Український Банківський Форум CIS Bankers пройшов у Києві 19-20 жовтня. У ньому взяли участь акціонери, CEO, глави Спостережних рад, члени правління українських і зарубіжних банків, Національного банку України, власники та перші особи компаній — еліта фінансового сектору. Учасники Форуму обмінялись думками про останні події і тенденції на банківському ринку України, потенціалу його розвитку у коротко,- та середньостроковій перспективі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися