Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2017, 9:36

Італійська Ernest Airlines почала літати до Львова

20 жовтня у Львівський аеропорт імені Данила Галицького з італійського Мілана прибув перший рейс авіакомпанії Ernest Airlines.

20 жовтня у Львівський аеропорт імені Данила Галицького з італійського Мілана прибув перший рейс авіакомпанії Ernest Airlines.
Італійська Ernest Airlines почала літати до Львова/Фото:zaxid.net

Квиток на перший рейс зі Львова в аеропорт «Бергамо» коштував майже 100 євро. Однак ціна на такі стартує від 49 євро, пише zaxid.net.

«Ми вибрали Мілан тому, що це фінансова столиця Італії. І в цьому місті проживає найбільше українців», — розповів бізнес-девелопер Ernest Airlines Шеді Ел Таннір.

За його словами, протягом першої доби після відкриття продажів квитків в Україні було продано 400 квитків.

Польоти зі Львова до Мілану планують здійснювати двічі на тиждень: по п'ятницях і неділях. А вже з листопада до Бергамо авіалайнери будуть літати у вівторок.

«У цю ціну входить ручна поклажа до 10-ти кілограмів з габаритами валізи 55х35х25 см. Після Львова рейс до Мілана відкриють і з Києва. За цим напрямком компанія буде здійснювати польоти з 4 грудня. Також з 8 грудня летіти зі Львова цим же авіаперевізником можна буде до Венеції і Неаполя», — йдеться в повідомленні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися