Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 жовтня 2017, 16:16

Акції PayPal ростуть після публікації звіту

Перша міжнародна платіжна і фінансова компанія нещодавно повідомила про свою роботу в третьому кварталі, і результати були високими і вражаючими. Paypal вдається перевищити більшість очікувань Уолл-стріт після попереднього кварталу; акції компанії також ростуть після публікації результатів.

Компанії по цифровій платіжній платформі вдалося підвищити показники в минулому кварталі завдяки зростаючій базі користувачів, а показник існуючих активних учасників також зростає, останні місяці показники компанії були неймовірними. У минулому кварталі виручка компанії зросла, і цифровий гаманець компанії Venmo зумів досягти позитивних показників за останній квартал.

Акції PayPal злетіли після виходу квартального звіту; було зафіксовано значне збільшення на 4%, в той час як в ході денної торгівлі було зафіксовано зростання на 5,5%.

Показники PayPal за третій квартал

PayPal вдалося представити високі результати за попередній квартал, одним з основних моментів, в якому компанії вдалося досягти успіху, є неймовірне зростання доходів на 21% $3,299 млрд. Операційний маржа GAAP також дорівнювала 13,1%, а операційна маржа non-GAAP — 19,9%.

Скоригований чистий прибуток на акцію також зріс на 17% до 0,31$. А зростання EPS без урахування GAAP склало 31% до 0,46$. Операційний грошовий потік PayPal становить $1,006 млрд, а вільний грошовий потік склав $841 млн, що на 36% більше, ніж показник минулого кварталу.

Детальніше про показники за третій квартал

Ознайомтеся з показниками PayPal за третій квартал; компанії вдалося збільшити число активних рахунків клієнтів на 8,2 млн, а нові чисті активи також збільшилися на 88%. Компанія також повідомила про 218 млн активних облікових записів клієнтів і 17 млн ​​торгових рахунків. Вони також відзначили неймовірну 1,9-мільярдну платіжну транзакцію в минулому кварталі, вказавши на зростання в 26%.

Третій квартал PayPal

За словами президента і генерального директора компанії Дана Шульмана, «PayPal провели один з найнеймовірніших кварталів з моменту створення незалежної компанії. Пріоритет наших клієнтів у всьому, що ми робимо, розширення асортименту продуктів і послуг та партнерство з деякими з найбільш популярних в світі брендів дають відчутні результати».

Шульман також зазначив: «Крім наших надійних фінансових показників ми також повідомили про рекордне зростання клієнтів з додаванням 8,2 млн чистих нових активів. Оскільки в світі швидкими темпами розвивається сектор цифрових платежів, перед нами відкриваються величезні можливості».

Слідкуйте заFSM News, щоб бути в курсі оновлення ринку! Ми забезпечуємо вас найактуальнішими новинами світу фінансів, сировинних товарів, автомобільного сектора, сектора економіки і технологій. З нами ви ніколи не втратите жодної новини! Підписуйтесь прямо зараз!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися