Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2017, 11:21

18 листопада в Києві відбудеться саміт з фінансових ринків

18 листопада в Києві відбудеться спеціалізований саміт трейдерів з фінансових ринків. Щорічно цей саміт збирає фахівців з фондових, товарних, валютних і криптовалютних ринків.

В ході конференції будуть обговорюватися найактуальніші в цьому році для фінансових ринків теми:

  1. Основні макроекономічні показники, гучні заяви високих чинів, а також аналіз і прогноз світових ринків на 2017 і 2018 роки.
  2. Ринковий профіль і об'ємний аналіз (точковий, кластерний, вертикальний).
  3. Торговий план трейдера. Премаркет, торгова сесія, постмаркет.
  4. Інвестування в криптовалюти. Плюси і мінуси.
  5. Правила управління капіталом портфеля торгових роботів. Практичні рекомендації від трейдера.
  6. Конспірологія ринку. Чому великі гравці заробляють?
  7. Що таке партнерські програми на форекс. 5 робочих способів.

Ось деякі з виступаючих:

Денис Ковач, у 2012 році під його керівництвом була відкрита біржова школа трейдерів NEW WAVE. Всі методи аналізу і торгівлі, що використовуються в курсах навчання школи NEW WAVE, є повністю авторськими і підходять під будь-який ринок, фінансовий інструмент і стиль торгівлі. Активно торгує на Forex і СМЕ, а також займається підготовкою трейдерів для проп-компаній і власного фонду.

Василь Барсуков — старший дилер брокерської компанії WELTRADE. Займається аналітичними дослідженнями та регулярно виступає на телебаченні і профільних передачах, присвячених фінансовим ринкам. Має великий, більше 20-ти річний досвід роботи на ринках капіталу в західній Європі та країнах СНД. У сферу компетенції входить фундаментальний аналіз поточної тенденції, оцінки фінансових ризиків, а також прогнозна динаміка фінансових активів на найближче майбутнє.

Віталій Кухта — засновник і трейдер в компанії «PRO Trading Group». Професійний трейдер з 2010 року (FX, СМЕ, NYSE). Інвестиційний консультант на фондовому ринку США в «АРТ КАПІТАЛ» з 2013 по 2016 рр.

Олексій Білоконь — інвестор, трейдер, автор сайту «Блог інвестора». Самостійно інвестує на фондовому та криптовалютному ринках, а також торгує на валютному ринку Форекс за допомогою торгових роботів.

Євген Трінченко — є публічним трейдером в міжнародній інвестиційній компанії копіювання сигналів ZuluTrade. Створив свій унікальний підхід з управління капіталом в торгівлі за допомогою автоматичних роботів.

Євген Підгурський — працює з фінансовими ринками 7 років. Спеціалізація: проекція стратегій. Директор з розвитку в компанії PROFIT.

Плюс, ви можете виграти реальні кошти, безкоштовні курси з торгівлі на фінансових ринках, індивідуальні коучинги зі спікерами, та багато інших подарунків на суму понад $ 2 000.

Місце проведення: Київ, вул. Хрещатик, 7/11, БЦ «Coop-Україна» (ст. Метро «Майдан Незалежності»)

Реєстрація на самміт: http://lp1.weltrade.com/sammit/

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися