Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2017, 10:37

Статус Груп — генеральний спонсор виставки обдарованих дітей із зони АТО

Девелоперська компанія Статус Груп відома своєю активною соціальною позицією. Її генеральний директор, український меценат Андрій Стріхарський, постійно бере участь у різних благодійних заходах. Але особлива увага приділяється підтримці талановитих дітей з особливими потребами.

Ясна річ, керівництво компанії не залишилося байдужим до долі юних художників із зони АТО, які втратили безтурботне дитинство. Саме завдяки підтримці Статус Груп, четвертого жовтня в столичній галереї М17 відбулося відкриття благодійної виставки Арт Каравану Дружби.

Учасники виставки — 25 дітей із зони АТО, які пройшли тривалу реабілітацію. Щоб дати дітям можливість відпочити і трохи відволіктися від пережитих випробувань, компанія Статус Груп виступила спонсором оздоровчої поїздки в Карпати. В процесі відновлення допомагали досвідчені психологи, задіялася арт-терапія. І спільні зусилля не були марними: роботи дітей помітно стали світлішими й радіснішими, ніж на початку реабілітації. А це — найкраще свідчення того, що перший крок до відновлення вже зроблено.

Статус Груп, як генеральному спонсору виставки, вдалося привернути до проблем дітей увагу багатьох публічних персон. На відкритті були присутні Влада Литовченко, Міс International 2016 Вікторія Кіосе, Місіс Всесвіт 2015 Ірина Зайцева, народні депутати Верховної ради, відомі київські художники. Захід також відвідав представник іспанського посольства, який подякував організаторам і прийняв в дар королю Іспанії одну з дитячих картин.

Всі гості виставки одностайно підтримали думку Андрія Стріхарського, що важливо проводити більше подібних заходів і піклуватися про дітей. Адже вони — наша надія на щасливе майбутнє. І підтримуючи розвиток дитячої творчості, Статус Груп робить неоціненний внесок у розвиток країни.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися