Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 жовтня 2017, 17:40

Кредитна картка Elite — тонка форма переваги

Private banking Таскомбанку запроваджує нову кредитну картку Elite

Щоб надавати послуги приватного банківського обслуговування на найвищому рівні, Private banking Таскомбанку постійно вдосконалюється, втілюючи в життя сучасні фінансові інструменти. Продукти, що поєднують кращий світовий досвід та побажання клієнтів, які передусім цінують бездоганний сервіс і високі стандарти.

«Таскомбанк продовжує розвивати Private banking. Цього разу ми поставили собі за мету створити кредитний продукт, який не тільки відповідає сучасним запитам на ринку, але й може задовольнити побажання найвимогливіших клієнтів, підкресливши їх статус. Результатом нашої роботи стала кредитна картка «Elite», — розповідає Олег Поляк, Заступник Голови Правління Таскомбанку.

Відтепер, відсутня необхідність здійснювати погашення повної суми заборгованості до 15 числа поточного місяця. Завдяки оновленій механіці роботи пільгового періоду, сума заборгованості фіксується на кінець попереднього місяця, і для продовження користування кредитним лімітом на пільгових умовах необхідно погасити лише її.

Ми не стали змінювати принцип надання пільгового періоду, тому Ви маєте змогу користуватися кредитними коштами на пільговій основі як шляхом зняття готівки, так і шляхом здійснення безготівкових розрахунків.

Запрошуємо скористатися перевагами нової кредитної картки «Elite»:

  • Сума – до 2 млн грн;
  • Строк – 12 місяців з автоматичною пролонгацією на той самий строк;
  • Пільговий період – до 45 днів*;
  • Пільгова відсоткова ставка – 0,0001% річних.

Оформити кредитний ліміт можна в рамках пакету «ТАС Elite».

Більш детальну інформацію ви можете отримати, звернувшись до свого Персонального менеджера або зателефонувавши за номером 0 (800) 503 580.

* для поновлення пільгового періоду необхідно до 15 числа поточного місяця здійснити погашення заборгованості за кредитом, сформованої на останній день попереднього. Пільговий період розповсюджується як на готівкові, так і на безготівкові операції.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися