Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 жовтня 2017, 10:25

Amillidius — відгуки про веб-студію Аміллідіус, яка реанімує ваш бізнес

Мільйони користувачів щодня купують щось, шукають відгуки, збирають інформацію, складають свою думку про бренд або персону. Щоб виділитися на тлі численних конкурентів варто звернутися в маркетингове агентство, наприклад, Amillidius, відгуки про який вказують на високий сервіс і якісну роботу.

Аміллідіус відгуки

Послуги від Amillidius

В першу чергу Amillidius — це згуртована команда досвідчених фахівців з різних областей інтернет маркетингу. Що гарантовано несе своїм клієнтам веб-студія Amillidius — поліпшення репутації компанії в інтернеті і збільшення числа клієнтів. Доступно безліч інструментів для здійснення цих цілей: PR, SEO, SERM, WEB-розробка сайтів, реклама PPC, SMM, SMO, створення відео та анімацій. Повний список з усіма подробицями можна вивчити на сайті https://amillidius.com/. А основні напрямки Amillidius: послуги та завдання, які вони вирішують, ми опишемо прямо зараз, щоб ви могли отримати загальні уявлення про спеціалізацію цієї компанії.

Розробка сайтів та SEO, пошукова оптимізація, в ідеалі йдуть у зв'язці. Хоча поширене таке явище, що спочатку створюється сайт, а потім навздогін починаються проводитися роботи по оптимізації. Сам сайт потрібен бізнесу або особистості, щоб розповісти про себе. Він стає її візитною онлайн-карткою. SEO же просуває сайт в пошукових системах, піднімаючи його рейтинг в пошуковій видачі за допомогою ключових слів. Це значно підвищує трафік і привертає більше клієнтів.

PR і SERM — робота з репутацією компанії або персони в мережі. При цьому PR займається іміджем в цілому, робить все, щоб показати кращі сторони бренду, залучити людей і викликати їх лояльність. А SERM — це пошукове управління репутацією. Тут є прив'язка до SEO, так як саме його методи застосовуються для того, щоб підняти у видачі позитивні відгуки про компанію і захистити ваше ім'я від негативних піар-кампаній.

Amillidius послуги

SMM — орієнтується на популяризацію вашого бренду в соціальних мережах, де збирається багатомільйонна аудиторія. Звучить цілком логічно — відправитися туди за пошуком лояльних передплатників і нових клієнтів. До того ж тут в наявності безліч своїх способів для реклами. А підрозділ SMO служить для того, щоб приводити відвідувачів з соцмереж на ваш сайт, де знаходяться, наприклад, цільові сторінки з торговою пропозицією.

PPC або контекстна реклама — один з найбільш популярних і ефективних на сьогодні видів онлайн реклами. Також відноситься до пошуковиків, використовує для роботи ключові запити, щоб показуватися користувачам в той момент, коли вони самі шукають аналогічний товар, послугу або якісь дані. Також активно використовується таргетована реклама для відвідувачів, що раніше бували на вашому сайті. Варіантів розповісти про себе — безліч.

Контент також працює на ваш авторитет, показуючи професіоналізм представників компанії. Він заповнює сайти, форуми, блоги, акаунти в соцмережах і так далі. Так що ці матеріали також повинні відповідати певним вимогам: задовольняти SEO, бути цікавими і корисними, давати користувачам максимум необхідного, розповідати про вас і вашу діяльність. Відео та анімація відносяться до контенту, але виділені в самостійну послугу, так як зараз на них зміщений центр уваги при роботі з користувачами.

Amillidius очищення репутації

Заключні відгуки про Amillidius

Підведемо підсумки. Веб-студія Аміллідіус виглядає, як організація, яка розуміє, чим займається. Успішні проекти, розробка власних методів, тисячі клієнтів по всій країні, позитивні відгуки і публікація експертних статей. Якщо з якихось причин ви ще не займаєтеся просуванням, або вас не влаштовує поточна ситуація, звертайтеся в цю компанію. Швидке зростання замовлень і поява лояльних до вас користувачів приємно здивує.

Джерело: Мінфін