Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 жовтня 2017, 8:25

Туреччина і Україна хочуть вивести товарообіг на $10 млрд

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявляє, що Україна і Туреччина мають намір збільшити товарообіг між країнами до 10 млрд доларів.

Туреччина і Україна хочуть вивести товарообіг на $10 млрд
Фото: focus.ua

Про це він сказав під час спільного брифінгу з президентом України Петром Порошенком у Києві в понеділок, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ми сьогодні, беручи до уваги останні події, прийняли рішення якомога швидше вивести наш товарообіг на рівень 10 млрд доларів», — сказав він.Президент Туреччини також зазначив, що ще в 2015 році лідери двох країн проголосили метою до 2020 року подвоїти-потроїти взаємний товарообіг.

За словами Порошенка, позитивно на кількість взаємних поїздок громадян двох країн вплинуло рішення про можливість поїздок на підставі внутрішніх паспортів у вигляді ID-карток.

Коментарі - 2

+
0
correspondent
correspondent
10 жовтня 2017, 16:34
#
Не знаю, не знаю…
Видео, как Эрдоган зевал, а потом заснул во время речи Порошенко, уже вовсю крутится на ютубе, стоит ввести в гугл «как заснул эрдоган».
А уж тот момент, когда Порошенко его будит, постукивая пальцами… Посмешил!
Так что не знаю, насколько интересно Турции сотрудничать с Украиной. Разве что девчат украинских сватать за турок? Или туда ребят помоложе отправлять, чтобы трудились за 50 % зарплаты турков. А у них одна минималка 1800 лир или 500 баксов (13 тысяч гривен, если что).
+
0
Короткий  и непровокационный
Короткий и непровокационный
11 жовтня 2017, 13:16
#
Еврокомиссия ввела пошлину на листовой прокат «Метинвеста» Ахметова. Вот и весь секрет!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися