Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 жовтня 2017, 8:30

FinTech Ukraine 2017: Як заробляти на ринку ICO і криптовалюти

1 листопада в Києві пройде конференція FinTech Ukraine 2017, інформаційним партнером якої виступає найбільший сайт про фінанси і бізнес «Мінфін».

В рамках підготовки до конференції, організатор заходу, компанія BankOnline, за підтримки медіа-партнерів «Мінфін» і «Finance.ua» буде знайомити своїх читачів з новими проектами в області фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку Україна і не тільки.

Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність — про це ми розповімо в нашій рубриці «Учасники стартап-сесії FinTech Ukraine 2017». А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна буде 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017.

Проект Crypto Art

Завдання, які розв’язує проект:

Компанія Crypto Art допомагає приватним інвесторам ефективно примножувати свої кошти на ринку криптовалюти і ICO з розумним ризиком.

Особливість проекту:

Криптовалюти – це одночасно і привабливий, і високоризикований об’єкт для інвестицій. Crypto Art розробили таку стратегію, яка забезпечує найбільш розумний баланс між прибутковістю і ризиками.

Ця стратегія вже довела свою ефективність:

  • У перший же місяць існування фонду інвестори заробили 48% прибутку.
  • Коли Біткойн обвалився у вересні 2017 року, Crypto Art був одним з небагатьох фондів, які залишилися в плюсі, за підсумками місяця.
  • Найвигідніша угода, на даний момент, була закрита з прибутком в 697%.

Кілька слів про проект:

Crypto Art – це криптовалютний інвестиційний фонд, заснований Андрієм Тонколітком в 2016 році. До недавнього часу фонд працював у закритому режимі і за індивідуальними запрошеннями. Зараз він відкритий для широкої аудиторії, але при цьому не ставить основною метою велику кількість інвесторів. Що робить фонд – це працює над ефективністю інвестицій заради максимальних результатів для своїх інвесторів.

Для цього Crypto Art використовує довгострокову портфельну стратегію, подробиці якої можна дізнатися на сайті фонду.

Люди: Андрій Тонколітко, засновник і керуючий фондом Crypto Art

Web-сайт: http://cryptoart.fund

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
10 жовтня 2017, 10:36
#
«на рынке криптовалюты и ICO с разумным риском.» — разумный риск есть и на Форекс и на ставках.
«Криптовалюты — это одновременно и привлекательный, и высокорискованный объект для инвестиций» — последнее сказано Вашими словами.
«Crypto Art разработали такую стратегию, которая обеспечивает наиболее разумный баланс между доходностью и рисками.» — перед выборами все кандидаты что-то подобное всегда говорят, а потом обычно это не делают, а порой сами возглавляют коррупцию.
+
+2
Andrew Tonkolytko
Andrew Tonkolytko
10 жовтня 2017, 16:07
#
Добрый день, конечно, всякое бывает, в то же время чтобы сложить свое мнение приходите на мероприятие и задайте все интересующие Вас вопросы непосредственно команде.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися