Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2017, 16:29

5 найдорожчих квартир на ринку оренди Києва

«Мінфін» проаналізував пропозицію квартир, виставлених на ринку оренди житла у вересні, і поцікавився, що можна орендувати за $3000 на місяць і дорожче.

На столичному ринку довгострокової оренди в вересні найдорожчим об'єктом стали апартаменти за $4200. Це один з небагатьох випадків, коли п'ятірку найдорожчих квартир, що здаються в оренду, очолив об'єкт в старому будинку — 1910 року.

Пoцiновувачам комфорту арендодавцi Києва готові надати в довгостракову оренду квартири площею від 200 кв.м. Як правило, це апартаменти в нових будинках, з цілодобовою охороною, парковкою, сучасним дизайнерським ремонтом та меблями. Більшість таких об'єктів пропонуються агенствами нерухомості, а не власниками.

1. За $4200 у вересні здавали в оренду апартаменти загальною площею 234 кв.м. в будинку на вул. Владимирській. Це перша здача. Орендодавець готовий забезпечити квартиру меблями за бажанням орендатора.

2. За $3500 + комунальні послуги пропонували квартиру в новому будинку на вул. Лєскова. Загальна площа апартаментів 210 кв.м. Квартира з сучасними меблями та ремонтом. В ціну щомісячної оренди входить автостоянка в підземному паркінгу.

3. За таку ж суму у вересні пропонували в оренду квартиру на вул. Дмитрівській. Це просторні апартаменти загальною площею 220 кв.м. в новому домі. З двома паркомісцями.

4. За $3500, але вже без додаткової оплати комунальних платежів і з торгом можна було взяти в оренду квартиру в ЖК «Введенський» на вул. Панаса Мирного. Там орендаторові пропонували квартиру загальною площею 165 кв.м. З авторським ремонтом і видовими панорамами з вікна.

5. В $3450 обійдеться оренда помешкання у Покровському Посаді, на вул. Глибочицька, 32б. Загальна площа квартири 190 кв.м., орендаторові пропонуються два паркомісця, комірки, гардеробні і, звісно, сучасний дизайнерський ремонт з усіма меблями.

Читайте также: Самую дорогую квартиру в Киеве в июле арендовали за 52 000 грн/мес

За інформацією агентства нерухомості Park Lane, частка елітного сегменту склала 4% від усіх операцій з оренди нерухомості протягом місяця. Витрати на оренду елітної нерухомості склали 15% від усіх витрат на оренду в вересні.

Серед орендарів даної категорії у вересні користувалися попитом квартири в Печерському (вул. Драгомірова, Зверинецька, Панаса Мирного, Хрещатик) та Шевченківському (ул. Дмитрівська, Павловська) районах. Найбільш часто запитували — 3-4-кімнатні апартаменти VIP-рівня, повністю обладнані для комфортного проживання, площею 110-160 кв. м, по ставці $18-25 за кв. м / місяць.

Коментарі - 2

+
0
09104
09104
10 жовтня 2017, 19:18
#
Район, планировка, площадь, комфорт… Вопрос в том, кто и что себе может позволить. У кого доходы поменьше, тот ищет подешевле. У кого доходы покруче, тот и ищет попрестижней — надо же перед коллегами красиво выглядеть (и обсуждать в уютной обстановке коммерческие вопросы).
+
0
Sergey Tyagunov
Sergey Tyagunov
29 жовтня 2017, 0:18
#
Да, согласен с вами. Я например уже месяц присматриваю чтоб однокомнатную квартирку в Киеве снять. Одно радует, если посмотреть цены, то видно, что жилье не сильно подорожало. Хотя с другой стороны, комуналка повысилась. Как не одно так другое.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися