Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2017, 14:38

ПІБ збільшив статутний капітал до 51 млрд грн

Промінвестбанк збільшив статутний фонд на 10,3 млрд грн до 50,919 млрд грн.

ПІБ збільшив статутний капітал до 51 млрд грн
Фото: nv.uа

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань України.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що 14 липня до НБУ надійшов лист від представників українського бізнесмена, власника і президента компанії DCH Олександра Ярославського, в якому було висловлено намір в майбутньому подати в НБУ пакет документів для погодження набуття істотної частки участі в Промінвестбанку.

Станом на 3 серпня Ярославський не подавав таких документів.

Повідомлялося також, що комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем НБУ 28 липня прийняв рішення відмовити в узгодженні придбання істотної участі в Промінвестбанку Максиму Микитасову і Павлу Фуксу.

Нацбанк відзначав, що потенційні покупці не надали необхідних документів для перевірки інвесторів на предмет відповідності вимогам законодавства України.

ПІБ заснований в 1992 році. Російський ВЕБ володіє 99,7% його акцій.

За даними Нацбанку України, на 1 квітня 2017 року банк займав 13-е місце за розміром активів серед 90 банків, що діяли в країні банків.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
9 жовтня 2017, 20:23
#
Один инвестор проводит due-diligence Проминвестбанка (ПИБ), сообщила замглавы Национального банка Украины Екатерина Рожкова.
«Я знаю, что определенные покупатели проводят due-diligence ПИБа, но официально нам даже намерения пока никто не выражал. Если будут официальные письма в НБУ, мы будем рассматривать», — сказала она журналистам на международной конференции «Защита прав потребителей финуслуг 2017: путь к построению доверия» в Киеве 12.09.2017.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися