Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2017, 10:59

Криптовалютна біржа випустила передплачену карту Visa

Найбільша криптовалютна біржа Японії Bitflyer представила власну передплачену карту Visa.

Криптовалютна біржа випустила передплачену карту Visa
Фото: today-news.com

Про це йдеться в повідомленні біржі, пише cryptocurrency.tech.

Як повідомляє видання, користувачі можуть поповнювати карту біткоінами через Bitflyer або інший біткоін-гаманець. Біржа також дарує подарунки 1000 першим клієнтам протягом періоду запуску.

Повідомлення про запуск нового продукту було опубліковано в п'ятницю. З 6 жовтня користувачі мають можливість подати заявку на отримання карти, а після отримання — поповнювати її і розплачуватися в будь-якій точці, що приймає карти Visa.

Згідно з інформацією на сайті Bitflyer, комісія не стягується ні за випуск, ні за обслуговування картки. Поповнити картку можна онлайн на сайті Bitflyer або через мобільний додаток. Залишок за рахунком відображається в японській ієні.

В місяць на карту можна внести 30 тис. ієн ($267), за весь період користування карткою — 1 млн ієн ($8 879). Термін дії картки — 5 років. Залишок за рахунком не може перевищувати 100 тис. ієн.

Для отримання карти Bitflyer користувачам пропонується подати заявку на сайті оператора передплачених карт Vandle, з яким Bitflyer уклав партнерську угоду.

Згідно з інформацією на сайті Vandle, їх карти приймаються «в більш ніж 40 млн торгових точок в 200 країнах і регіонах світу».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися