Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 жовтня 2017, 17:43

Акціі Google зросли у ціні після презентації нового пристрою

Акції Google зросли на 1.9% на останній сесії, і як очікується, продовжать зростання протягом наступного тижня на фоні презентації нових пристроїв, яка відбулася в середу.

Крім презентації смартфонів Google Pixel 2 і Pixel 2 XL, компанія також повідомила про плани випустити серію нових пристроїв, включаючи Google Home Max, розумну колонку Home Mini, лептоп Pixelbook, а також компактну камеру Google Clips.

На презентації компанії були представлені смартфони Pixel, які отримали цілий ряд нових функцій. Крім функцій, що були в першому поколінні смартфонів Pixel, компанія додала 5-дюймовий HD OLED дисплей, сканер відбитків пальців, а також технологію Active Edge, за допомогою якої користувачі зможуть активувати помічника Google Assistant при простому натисканні на пристрій.

На пристроях Pixel 2 і Pixel 2 XL встановлена ​​остання версія ОС Android Oreo. Смартфони мають восьміядерний процесор Snapdragon 835 і 4 ГБ оперативної пам'яті. Обидва смартфони отримали 8-мегапіксельну фронтальну камеру і 12.2-мегапіксельну основну камеру, яка може знімати з ефектом Боке, а також знімати живі фотографії, подібно функції в смартфонах Apple.

Новітній смартфон від Google спершу з'явитися в Сполучених Штатах, Великобританії, Індії, Німеччині, Канаді та Австралії. Крім нових смартфонів, компанія Google презентувала бездротові навушники Pixel Bud, які можуть працювати до 5 годин без підзарядки, а також при необхідності можуть виконувати функцію перекладача. Вартість Pixel 2 і Pixel 2 XL починається від 649$ та 849$ відповідно. Вартість бездротових навушників складе 159$. Як повідомляє компанія, попередні замовлення почали прийматися відразу після презентації.

Генеральний директор Google Сандарам Пічай також презентував інші продукти, у тому числі і Google Home Mini, які є зменшеною версією розумних колонок Google Home. Як повідомляється, пристрій повністю обшит тканиною і зможе відтворювати або зупиняти музику після легкого натискання. Вартість такого пристрою складає лише 49$.

Крім міні колонок, Google презентували колонку Google Home Max, в яку вбудований голосовий помічник і яка, за словами компанії, в двадцять разів краще і могутніше за свого попередника. Google презентували також і лептоп Pixelbook, який отримав поліпшену продуктивність. Також на додаток до лептопу була випущена спеціальна ручка Pixelbook Pen.

Слідкуйте за оглядами Trade12, щоб залишатися в курсі останніх подій ринку. Приєднуйтесь до кращого форекс брокеру, відкривши торговий рахунок з Trade12.com вже сьогодні!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися