Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 жовтня 2017, 14:09

Гройсман: нікому не дам зруйнувати систему повернення ПДВ

Кабмін послідовно й наполегливо відстоюватиме запроваджену навесні цього року прозору систему повернення податку на додану вартість і буде усіма доступними способами припиняти спроби відновлення старих корупційних схем в цій сфері.

Гройсман: нікому не дам зруйнувати систему повернення ПДВ
Фото: dengi.ua

Про це сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в контексті обговорення законодавчих ініціатив з удосконалення оподаткування.

Глава Уряду нагадав, що наразі працює електронний реєстр податкових документів, який унеможливлює будь-яке втручання в систему, виключає «людський фактор», а отже, знижує до нуля можливість корупції в сфері повернення ПДВ.

«Я нікому не дам зруйнувати систему повернення ПДВ. Якщо хтось протягуватиме такі (корупційні) рішення – я вийду на трибуну Парламенту і голосно розповім про те, хто це робить. Ми прийняли історичне рішення запровадити прозору систему відшкодування ПДВ. Ми зруйнували старі схеми, і нікому не дамо можливості їх відновити. Це одностайна позиція Уряду і, впевнений, позиція президента буде такою ж», — сказав він.

Коментарі - 2

+
0
Антон Сидоров
Антон Сидоров
4 жовтня 2017, 17:20
#
Перед словом «прозрачную» забыл добавить сладкое «винницкое» словцо «абсолютно». Ну а так не зря же «земеля» Продан возглавляет налоговую.
+
0
09104
09104
4 жовтня 2017, 19:14
#
Возврат НДС — ёмкий термин. Только кто кому возвращает…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися