Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 жовтня 2017, 15:03

Nvidia відновлюється після нестабільних показників

Очікується, що відомий розробник графічних карт прийме бичачий тренд після нестабільних показників у вересні цього року. Nvidia намагається перевершити більшість акцій і отримує звання однієї з найбільш гарячих компаній. Це не дивно, оскільки акції розробника GPU приваблювали інвесторів в останні роки.

За даними дослідницької групи Citigroup, рейтинг «Buy» для Nvidia збільшився і пророкує, що чипмейкер продовжить своє зростання в найближчі роки. Технічний гігант також очолив бичачий рух IBD 50 після різкого зростання в минулу п'ятницю.

Поточна вартість акцій Nvidia

На цьому тижні очікується продовження бичачого тренда Nvidia; в минулу п'ятницю акції компанії виросли на 2%. Атиф Малик з Citigroup зазначив: «Ми очікуємо, що акції Nvidia зростуть в ціні при сильному зростанні прибутку протягом наступних трьох років, а вплив на деякі з найбільш швидкозростаючих сучасних ринків передбачає глибоке навчання, штучний інтелект і автономні авто».

Виробникам графічного процесора вдалося збільшити свої показники на 161% за останні 12 місяців (до четверга минулого тижня). Якщо дивитися в широкій перспективі, то висока продуктивність акцій компанії призводить S&P 500 до зростання на 17%, в порівнянні з низькими показниками того ж періоду, згідно Factset.

Майбутнє Nvidia

Аналітикам Citigroup вдалося збільшити цільовий показник Nvidia зі 185$ до цілих 210$, в цілому на 19,5% від ціни закриття в четвер. Ще одна річ, яку відзначають аналітики, крім загальної продуктивності компанії, — це хмарні обчислення центрів обробки даних з найбільшими іменами в галузі, такими як Alibaba, Baidu і Tencent.

Статистичні дані Nvidia

В останньому опитуванні 342 гравців в США, проведеному Citigroup, вони дізналися, що цілих 83% учасників продемонстрували свою готовність придбати графічну карту Nvidia. Опитування довели, що споживачі прагнуть до «зеленої команди», оскільки з тих пір цей відсоток зріс на 75% в березні цього року.

Ще одне питання, яким компанія хоче зайнятися, є зростаюча популярність карт AMD, особливо їх нова лінійка VEGA. Компанія також оголосила про збільшення попиту на GPU в найближчі місяці, з огляду на це ми очікуємо незначного зростання цін безпосередньо перед кінцем року.

Слідкуйте за FSM News, щоб бути в курсі оновлення ринку! Ми забезпечуємо вас найактуальнішими новинами світу фінансів, сировинних товарів, автомобільного сектора, сектора економіки і технологій. З нами ви ніколи не втратите жодної новини! Підписуйтесь прямо зараз!

Коментарі - 1

+
0
me34
me34
3 жовтня 2017, 17:47
#
Прибуток nvidia виріс через криптовалютну лихоманку. Через 3-12 місяців «майнінг» стане маловигідним і навіть збитковим для більшості, і попит на відеокарти знизиться до нормальних значень. а якщо ще й майнери викинуть на ринок запас вживаних відеокарт — то геймерський попит на нові відеокарти навіть знизиться
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися