Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 вересня 2017, 16:56

Nightstar готується до IPO

Нещодавно компанія Nightstar Therapeutics повідомила про те, що вони планують профінансувати свої дослідження з генної терапії за допомогою $86,3 млн, які будуть отримані за рахунок первинної публічної пропозиції. IPO було заплановано ще в квітні.

Заснована в 2013 році британська біотехнологічна компанія детально виклала свої плани щодо подальшого вивчення незвичайних захворювань сітківки за допомогою генної терапії. Компанія планує фінансувати проект за допомогою IPO 5,4 млн акцій, вартість яких становитиме від 13 до 15$ за кожну акцію.

З початку вересня Nightstart змогла подати виправлену форму F-1 до КЦПБ США (SEC) з урахуванням вищезазначених вимог. Компанії також була надана можливість додати до IPO додаткові 804 000 акцій.

Якщо вийде провести IPO за максимальною ціною за акцію, то їм вдасться отримати $92,46 млн.

Компанія фокусується на захворюваннях, пов'язаних з очима і займається терапевтичними розробками в цій галузі. Один з відомих вивчених методів – це лікування хориодермії.

Згідно з F-1, під час тестувань Nighstar покращення відчули 90% пацієнтів. Ці люди поліпшили свою гостроту зору.

Однак компанія не змогла отримати дохід попереднього року. Крім того, вони вказали на втрату близько 69 центів за кожну акцію, що в кінцевому підсумку склало $12,2 млн. Зараз Nighstar збирається перейти на третій етап свого дослідження наступного року.

Що стосується команди компанії, то вона складається з провідних ветеранів в галузі біофармацевтики. Перш ніж перейти до наступного етапу, згідно з F-1, компанія витратила 40 мільйонів доларів з початку проекту до червня поточного року.

Більш того, Nightstar показали, що вони нещодавно створили нову команду, в якій основну увагу буде приділено розробці власної платформи клінічних випробувань на публічних ринках. Повідомляється, що Тайєн Онг, колишній клінічний лідер Pfizer, є головним фахівцем в галузі розвитку компанії.

Компанія планує приєднатися до індексу Nasdaq під символом «NITE».

Підписуйтесь, щоб отримувати більше www.trade12.com=»">. Trade12 чекає на вас.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися