Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 вересня 2017, 11:34

FinTech Ukraine 2017: Як бізнесу отримувати кредити від простих громадян

1 листопада в Києві пройде конференція FinTech Ukraine 2017, інформаційним партнером якої виступає найбільший сайт про фінанси і бізнес «Мінфін».

В рамках підготовки до конференції, організатор заходу, компанія BankOnline, за підтримки медіа-партнерів «Мінфін» і «Finance.ua» буде знайомити своїх читачів з новими проектами в області фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку Україна і не тільки.

Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність — про це ми розповімо в нашій рубриці «Учасники стартап-сесії FinTech Ukraine 2017». А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна буде 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017.

ПЛАТФОРМА MO CASH

Завдання, які вирішує проект:

Платформа MO CASH допомагає підприємцям і власникам бізнесу дистанційно отримувати позики без застави і поруки, а громадянам країни цілодобово і без вихідних інвестувати безпосередньо в український бізнес. Створюються нові робочі місця. Гроші населення вливаються в реальну економіку України.

Особливість (в чому фішка, на відміну від інших продуктів):

Платформа MO CASH дозволяє власникам бізнесу та підприємцям залучати для свого розвитку гроші громадян, а жителям країни — вкладати кошти безпосередньо в український бізнес. Кожен офіційно зареєстрований підприємець може розповісти про свій бізнес і залучити інвесторів для його розвитку.

Підприємці та власники бізнесу виставляють на сайті платформи заявку на отримання позики до 500 тис. грн. У заявці вказується основна інформація про бізнес і ключові фінансові показники. Всі заявки перед розміщенням на сайті платформи аналізуються кредитними фахівцями і рейтингуються за рівнем ризику.

Заявка на активна протягом 30 днів — якщо проект зібрав необхідну суму, вона буде перерахована позичальнику у вигляді позики. Договори позики підписуються онлайн за допомогою ЕЦП.

Доходи інвесторів при вкладанні грошей в проекти з сайту платформи будуть вищими, ніж пропонують банківські депозити, за рахунок прямого інвестування в бізнес без посередництва фінансових установ. Інвестиції можна перерахувати з будь-якої банківської карти, а дохід в розмірі 25%-35% річних і частина позики виплачується щомісяця на карту. Для захисту інвесторів, вклади можуть бути добровільно застраховані.

Кілька слів про проект

Команда платформи MO CASH сформована з ІТ-архітекторів, кредитних і фінансових аналітиків з більш ніж 10 річним досвідом роботи в банках за напрямками «кредитування» та «ризик-менеджменту».

Соціальна роль платформи MO CASH — підтримка малого українського бізнесу, формування місцевих і регіональних спільнот з позичальників та інвесторів, створення нових робочих місць, а також формування генерації інвесторів зі звичайних громадян.

Web-сайт: https://mo.cash/

Коментарі - 2

+
0
Никита Т
Никита Т
29 вересня 2017, 11:54
#
> Web-сайт: https://mo.cash/
ссылка ведет на advisa.ru, поправте
+
+29
Captain  Cisco
Captain Cisco
29 вересня 2017, 12:27
#
Куб, но без гарантий Привата.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися