Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2017, 10:44

Dragon Capital купила «Радіо-Ера»

Компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК «Радіо-Ера», тим самим розширивши свою участь в медіа-просторі країни.

Dragon Capital купила «Радіо-Ера»
Фото: segodnya.ua

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

«Радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом „Новое время“ і однойменним інформаційним інтернет-порталом», — йдеться в прес-релізі.

Як зазначається, курирувати всі медіа в портфелі Dragon Capital продовжить Віталій Сич, головний редактор журналу та сайту «Новое время», який до цього протягом 10 років очолював журнал «Кореспондент».

Керівником проекту «Радіо-Ера FM» стане Валерій Калниш, який раніше очолював газету «Коммерсант», радіо «Вести», а також інтернет-портал «РБК-Україна».

«Ми раді, що медіа-портфель компанії поповнився найстарішою розмовною радіостанцією країни з багатою історією, і поки не плануємо революційних змін на радіостанції», — заявив Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital.

Dragon Capital — одна з найбільших груп компаній, які працюють в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Dragon Capital здійснює брокерські операції з акціями і борговими інструментами, супровід угод по залученню капіталу, прямі інвестиції і управління активами.

Компанія заснована у 2000 році в Києві.

У 2007-2017 рр. міноритарним пакетом Dragon Capital володів Goldman Sachs, один з найбільших світових банків.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися