Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2017, 19:02

Ажіотаж на біометричні згранпаспорта вщухає

З початку 2017 року в Україні близько 2,5 млн громадян отримали біометричні закордонні паспорти. Ажіотаж на отримання таких паспортів почав вщухати.

З початку 2017 року в Україні близько 2,5 млн громадян отримали біометричні закордонні паспорти.
Фото: cosmo.com.ua

Про це заявив прес-секретар ДП «Документ» Володимир Поліщук, повідомляє Укрінформ.

За його словами, щодня в Україні заявки на отримання біометричних закордонних паспортів подає близько 20 тисяч громадян.

«Наразі ситуація з ажіотажем дещо поліпшилася, і черги стали менші», — сказав Поліщук.

Він також зазначив, що у Києві у «найбільшому нашому центрі обслуговування громадян „Паспортний сервіс“ в будні вже доволі спокійно, але є черги по суботах і неділях».

Коментарі - 2

+
0
regrat
regrat
26 вересня 2017, 9:31
#
Ага. Ажиотаж утих, очереди уменьшились. Только почему-то срок выдачи вырос.
В августе сдали документы за 1,5 часа и получили паспорт через 25 календарных дней (срочный), а в пятницу сдали документы за 30 минут, но сказали что срочный будет через 1,5 — 2 месяца (а не срочный 2-3 месяца).
+
0
radnet
radnet
2 листопада 2017, 11:41
#
Ажиотаж утих в связи с участившейся невыдачей паспортов в срок. а вообще — люди планировали поездки, поэтому все кому надо активно подавали документы, но своевременно не получили, поехали отдыхать на Родине. Сейчас планировать с такой выдачей не возможно, вот и поутихло… но что интересно ажиотажа на печать и выдачу со стороны госструктур, которые спешат выполнять свои обязанности как не было, так и нет
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися